Dagens Odds: Southampton – Liverpool

Foto: Ritzau Scanpix


SÃ¥ er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: Southampton – Liverpool
Hvad: Premier League
Hvor: St. Mary’s Stadium
Hvornår: Lørdag d. 17/8 klokken 16.00

Premier League blev skudt i gang i sidste weekend med et brag, og nu begynder man at kunne mærke, at verdens bedste liga er tilbage. Liverpool tabte mesterskabet i sidste sæson på målstregen til Manchester City, og vil gå fuldt ind på at vinde ligaen i år. I første kamp blev det til en 4-1 sejr over oprykkerne fra Norwich, og nu går turen til Southampton.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Liverpool skal op imod danske Jannik Vestergaard og Pierre Emile Højbjerg, som i den grad startede ligaen dårligt ud, da de på udebane tabte med hele 3-0 til Burnley. Liverpool kommer dog lige fra Super Cup opgøret mod Chelsea, og har derfor haft mindre hviletid, op til kampen. Derfor er det dog stadig Liverpool, som bliver spået til at vende dagens opgør. Det kan meget vel blive et målrigt opgør af slagsens, og derfor er første oddsforslag, at der kommer over 2,5 mål i kampen, til odds 1,66 hos Bet365. I Liverpools første opgør faldt der fem mål, imens Southampton lukkede tre mål ind. I Southamptons 19 hjemmebanekampe i sidste sæson, var der i gennemsnittet tre mål pr. kamp, imens der faldt 2,42 mål, i Liverpools 19 udebanekampe i gennemsnittet. I deres to opgør fra sidste sæson, var der således også henholdvis tre og fire mål i de kampe.

Er du klar til dagens kamp?

Der er ikke mange hold i Europa, som ikke ender med at komme galt afsted, når Mané, Firmino og Salah kommer på besøg. Southampton fik fine resultater mod top-6 holdene i sidste sæson, hvor man hentede en sejr mod Arsenal og Tottenham, imens man fik uafgjort mod Manchester United. I fire ud af de seks kampe mod top-6 holdene, fik man flere gule kort end modstanderen, og det var kun tre gule kort til Liverpool i det 89, 91 og 94. minut, der gjorde, at Southampton ikke fik flere gule kort der. Man fik lidt besynderligt, ingen kort i kampen mod Burnley, men omvendt modtog Liverpool ingen kort i deres Super Cup kamp mod Chelsea, og i den første ligakamp mod Norwich. Hvis tingene ikke spiller for Southampton, kan de meget vel indkassere et gult kort på et frustrations frispark, eller blot i en kontrasituation, og derfor er odds 1,72 hos Bet365, på at Southampton får flere gule kort end Liverpool, andet spil til kampen.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top