Dagens Odds: Kan FC København rejse sig efter skuffelsen mod Røde Stjerne?

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: Randers FC – FC København
Hvad: Superligaen
Hvor: Cepheus Park
Hvornår: Fredag d. 16/8 klokken 18.00

Man kan ikke nævne FCK, uden at nævne det skuffende exit i kvalifikationen til Champions League til Røde Stjerne på hjemmebane. Man var i overtal i over en time, og formåede ikke at score, og måtte derfor se sig selv ryge ud i en dramatisk straffesparkskonkurrence.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Nu skal man blot tre dage efter nederlaget, op imod Randers på udebane, og her er der ingen tvivl om, at FCK skal rejse sig fra det skuffende resultat. Omvendt lugter Randers blod, da selvtilliden i FCK, må være på det laveste, som den indtil videre har været i denne sæson. I Superligaen har FCK dog domineret, imens Randers har 5 point efter 5 kampe. Det er blevet til en sejr og en uafgjort, for Randers på hjemmebanen, men vi skal altså helt tilbage i 2015, for at finde Randers’ sidste sejr over FCK på netop den bane. FCK skal først spille i Europa på torsdag, og har derfor massere af tid til at hvile, efter fredagens kamp. Derfor tror jeg også på, at FCK nok skal rejse sig, og selvom der ikke bliver spillet på en direkte FCK sejr til odds 1,90, så er det istedet et lidt mere sikkert spil, hvor vi spiller på, at FCK vinder minimum én halvleg, til odds 1,50 hos Bet365.

Er du klar til dagens kamp?

Spørgsmålet er, om Ståle Solbakken giver hvil, til spillere som Dame N’Doye, Viktor Fischer eller andre profiler. Viktor Fischer kunne dog godt bruge en kamp, hvor selvtilliden bliver tanket op, og man kan ikke glemme, at FCK også har profiler på bænken, som er klar til at tage over, hvis der er nogle der har brug for hvile. Randers startede ud med, at lukke to mål ind i deres første tre Superligakampe. Sidenhen er det blevet til et enkelt mål lukket ind i sejren over FC Nordsjælland og i nederlaget til OB. FCK har til gengæld scoret minimum to mål i deres første fem Superligakampe. Hos Bet365 får man odds 1,80 på, at FCK scorer over 1,5 mål i kampen. Den nye mand i FCK, Pep Biel, har karantæne i kampem mod Riga, efter han trak et frispark, efter et dumt boldtab af Jonas Wind, og derfor burde der være god chance for, at han kommer i aktion. Han har indtil videre, trukket et straffespark nede i Serbien, og var tæt på at score mod Røde Stjerne i Parken også. Han kan godt gå hen og blive et problem for Randers forsvaret.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top