The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Kan FCK sikre sig europæisk gruppespil?

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: FC København – Røde Stjerne
Hvad: Champions League kvalifikation
Hvor: Telia Parken
Hvornår: Tirsdag d. 13/8 klokken 20.00

FC København er det eneste danske hold tilbage i Europa, som fik et rigtig godt resultat i første etape, i kampen om kvalifikation til et europæisk gruppespil. Iskolde Jonas Wind satte et panenka-straffe i kassen i Serbien, og dermed står FCK med et rigtig godt udgangspunkt. Nu står de med alle kortene på hånden, når det skal afgøres i Parken.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

FC København og Ståle Solbakken er kendt for at vende Telia Parken til et fort, når der bliver spillet i Europa. Flere store hold, har tidligere måtte lide et nederlag, og FCK har en tendens til at hæve niveauet gevaldigt, når de spiller i Parken. Desværre for FCK, må de stadig undvære Andreas Bjelland, men Sotirios Papagiannopolous er til gengæld begyndt at vise det niveau, som gjorde, at Ståle Solbakken valgte at hente ham til FCK. Røde Stjerne har ikke målscoreren fra første opgør, Milan Pavkov, med til Danmark. Samtidig er El Fardou Ben heller ikke med, og det er altså to spillere, som scorede 40 af Røde Stjernes mål i sidste sæson, samtidig med fem ud af deres 12 mål i denne sæson. Derfor er første odds-forslag, at FCK samlet kvalificerer sig. Den giver odds 1,44 igen hos Bet365.

Er du klar til dagens kamp?

Begge hold vandt deres kamp i den hjemlige liga med 2-0, og imens FCK har syv sejre i deres første otte kampe, så har Røde Stjerne hentet fem sejre i otte kampe. Selvom odds 1,40 på over 1,5 mål hos Bet365 lyder fornuftig, så skal vi hen til et andet marked, for at finde andet spilforslag. I Røde Stjernes otte første kampe, har der i gennemsnit været 10,5 hjørnespark pr. kamp. Statistikken for FCK lyder på et gennemsnit på 9. FCK vil uden tvivl prøve at kontrollere kampen, men Røde Stjerne skal op og score, og et hurtigt mål, kan ændre kampbilledet fuldstændigt. Dog kan det sagtens blive en kamp, med massere af offensiv kvalitet, hvor det vil gå fra ende til ende. Hos Bet365, får man odds 1,72 på over 8 hjørnespark. Linjen for over 7 hjørnespark, ligger på 1,40.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top