The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Kan Brøndby overraske mod Braga?

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: Brøndby IF – Braga
Hvad: Europa League kvalifikation
Hvor: Brøndby Stadion
Hvornår: Torsdag d. 8/8 klokken 18.30

Så er det tid til, at Brøndby endnu en gang skal i kamp om en plads i Europa League. Modstanden bliver hårdere og hårdere, men efter Brøndbys samlede sejr over Lechia, har de bevist, at de på dagen godt kan spille med i Europa. De er dog slet ikke favoritter til at gå videre, da Braga kun giver 1,40 for kvalifikation, imens Brøndby giver 2,75.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Brøndby viste dog også i kampen mod Horsens, at når spillet ikke fungerer, og marginalerne ikke er med dem, så er det sjældent at de får et godt resultat. Det heldige for Brøndby er, at Braga endnu ikke er gået igang med ligaen, og at de har mistet deres topscorer fra sidste sæson, i form af Dyego Sousa. Det overrasker mig dog alligevel, at oddset på Braga og Brøndby er helt lige, da Braga qua deres erfaring, burde være en tand bedre. Derfor spilles der på, at Braga vinder kampen, og ved uafgjort annulleres væddemålet. Det giver odds 1,83 igen på Bet365.

Er du klar til dagens kamp?

Braga er godt nok et niveau under Benfica, FC Porto og Sporting, men derfor må de ikke undervurderes. De har blandt andet den tidligere FCK-stjerne Claudemir, som kom til klubben sidste år. I syv af Brøndbys otte første kampe i år, har der været minimum et mål i første halvleg, og det giver også odds 1,44 igen hos Bet365. Det er et fint odds, når man tænker på, at Brøndby skal frem og score på hjemmebanen, hvis de vil gøre sig nogle forhåbninger om at gå videre. I samme omgang, har Brøndbys forsvar set noget rystende ud, og især i udekampen mod Lechia, var der rigtig mange skønhedsfejl. Det er sådanne fejl, som et hold med Bragas kvaliteter udnytter med det samme, og derfor spilles der på over 0,5 mål i første halvleg.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top