The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Kan FCK overvinde heksekedlen?

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: Røde Stjerne – FC København
Hvad: Champions League kvalifikation
Hvor: Stadion Rajko Mitic
Hvornår: Tirsdag d. 6/8 klokken 20.45

Så er det nu, at FCK for alvor bliver sat på prøve, når de starter på udebane mod Røde Stjerne i Serbien. Røde Stjernes hjemmebane er kendt for at være yderst voldsom, med utrolig god stemning, og i sidste års Champions League gruppespil, blev det også til en uafgjort mod Napoli samt en sejr over Liverpool.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

FCK må rejse til kampen uden Andreas Bjelland, som er en utrolig vigtig spiller at mangle, når det samtidig betyder, at Sotirios Papagiannopolous kommer til at starte. Han har haft flere mindre heldige kampe i FCK-trøjen blandt andet i sidste års Europa League turnering. Ståle Solbakken er dog kendt for at have styr på den defensive enhed, når der skal spilles europæisk. Både FCK og Røde Stjerne har spillet seks betydningsfulde kampe i år, og her har FCK scoret i alle seks, imens Røde Stjerne har scoret i fem. Bet365 giver odds 2,00 på, at begge hold scorer, og selvom begge hold er gode til at holde nullet, så kunne det godt blive en kamp med mål til begge.

Er du klar til dagens kamp?

Det der taler for er, at Røde Stjerne spiller på deres utrolige stærke hjemmebane, og for FCK, er det altså de to meget formstærke på toppen, Dame N’Doye og Jonas Wind, som gør, at der bør være gode chancer for, at begge hold scorer i kampen. Røde Stjerne vil højst sandsynligt komme ud til kampen, med massere af pres mod FCK, imens Ståle og FCK vil håbe på, at kunne spille sig stille og roligt ind i kampen, og sætte tempoet lidt ned, som man har set fra dem før på udebane. Det kan dog blive rigtig svært for FCK, at modstå presset på Røde Stjerne. I fire ud af seks af Røde Stjernes kampe, har der været minimum et mål i første halvleg. For FCK lyder den statistik også på fire ud af seks, og derfor spilles der på over 0,5 mål i første halvleg til odds 1,44 hos Bet365.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top