The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Kan AC Horsens byde Brøndby op til dans?

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: Brøndby IF – AC Horsens
Hvad: Superligaen
Hvor: Brøndby Stadion
Hvornår: Søndag d. 4/8 klokken 16.00

Det er et yderst selvtillidsfyldt Brøndby mandskab, som møder op til Superligakampen mod AC Horsens. Lechia Gdansk blev sendt tilbage til Polen med et 4-1 nederlag, blandt andet på to mål i den ekstra spilletid, af Masterclass talentet, Jesper Lindstrøm.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

AC Horsens har startet denne sæson noget blandet ud. De slog Silkeborg sikkert på udebane med 0-3, men har omvendt tabt til FC Nordsjælland og FC København på hjemmebane. De var lige ved at stjæle et point fra FCK, men måtte se det point smuldre væk, da Jonas Wind og Dame N’Doye scorede to sene sejrsmål. Horsens vandt deres sidste kamp på Brøndby Stadion, men har siden den sejr, ikke fået point med derfra siden 2016. I Brøndbys tre første Superligakampe, og i 4-1 sejren over Lechia, formåede de at score i begge halvlege. Den giver odds 1,90 igen hos Bet365, så det er bestemt et der kan prøves til det odds.

Er du klar til dagens kamp?

I Brøndbys syv første betydningsfulde kampe i år, har der i alle kampe været over 2,5 mål. Det samme er sket i to ud af Horsens tre Superligakampe, og det var altså kun i kampen mod FCK, hvor der blev scoret to. Det var dog kun lidt held, der gjorde, at der ikke også var over 2,5 mål i den kamp. Derfor virker odds 1,47 hos Bet365, på over 2,5 mål i kampen, som et odds der sagtens kunne gå hjem. Niels Frederiksens 4-3-3 system, er efterhånden ved at være gennemspillet i Brøndby, og Niels Frederiksen har vist, at man er yderst glad for offensiv fodbold i Brøndby.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top