The perfect guide to the casino

Dagens odds: Topbrag i Superligaen

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: SønderjyskE – FC København
Hvad: Superligaen
Hvor: Sydbank Park
Hvornår: Lørdag d. 3/8 klokken 16.00

Det er sjældent man kan sige der er topbrag i Superligaen, når SønderjyskE og FCK møder hinanden, men sådan er det altså i lørdagens Superligekamp. Selvom FCK har en vigtig Champions League kvalifikationskamp i næste uge, så er de stadig favoritter til opgøret.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Til dagens kamp, tager vi et satset odds og et mere sikkert odds. I FCKs første tre Superligakampe, har de blot holdt clean sheet i 2-0 sejren over Horsens. SønderjyskE har i samme omgang scoret 6 mål i deres tre første kampe, og derfor har vi en lille fidus til, at FCK vinder kampen, og begge hold scorer til odds 3,60 hos Bet365.

Er du klar til dagens kamp?

Der er ingen tvivl om, at SønderjyskE kan overraske i kampens opgør, specielt med henblik på, at FCK har en utrolig vigtig kamp i Serbien om tirsdagen. Derfor burde FCKs trup være bred nok, til at man kan spille Superligaen om lørdagen, og Europa ugen efter. FCK har i deres første tre Superligakampe, samt deres to kampe mod The New Saints, minimum vundet en halvleg i kampene. Dette giver Bet365 1,50 tilbage på, og derfor spiller vi også på dette.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top