The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Alt eller intet for Brøndby

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: Brøndby IF – Lechia Gdansk
Hvad: Europa League kvalifikation
Hvor: Brøndby Stadion
Hvornår: Torsdag d. 1/8 klokken 19.30

Brøndby formåede at score et yderst vigtigt udebanemål, da de mødte Lechia Gdansk i første opgør, i kampen om videre avancement i Europa League kvalifikationen. Nu gælder det returopgøret, hvor Brøndby skal vinde kampen for at gå videre, og hos bookmakerne, er de da også favoritter.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Brøndby tankede selvtilliden med en 3-2 sejr over OB i weekenden, hvor det først blev afgjort i det 88. minut, da Kamil Wilczek satte sejrsmålet i kassen. Lechia Gdansk spillede endnu en gang 0-0 i ligaen, til sidste års 9. plads, og det var endda på hjemmebane. De har altså to point efter to kampe, og en målscore på 0-0, og er derfor slet ikke kommet igang endnu. Derfor er det også et Brøndby hold, som til trods for en svær kamp i Polen, burde have gode chancer, for at score minimum et mål i dagens kamp.

Er du klar til dagens kamp?

Hvis Brøndby scorer det første mål, er det altså Lechia der er på vej ud, og derfor skal op og angribe. Derfor spilles der på, at begge hold scorer i kampen til odds 1,80 på Bet365. Brøndby har nemlig kun holdt clean sheet i en kamp, ud af deres seks første betydningsfulde kampe i år. Noget andet der også er gået igen, i fem ud af Brøndbys seks første kampe er, at der er blevet scoret minimum ét mål i første halvleg. Den giver da også ‘kun’ 1,36 igen hos Bet365, men den burde der også være god chance for, at det kommer til at ske.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top