The perfect guide to the casino

Dagens Odds: FCK går sikkert videre mod New Saints FC

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: FC København – The New Saints FC
Hvad: Champions League kvalifikation
Hvor: Telia Parken
Hvornår: Onsdag d. 31/7 klokken 19.45

Onsdag klokken 19.45, skal FCK sørge for at spille sig sikkert videre til næste skridt, i kampen om kvalifikation til Champions League. De vandt sikkert med 0-2 på udebanen i Wales, og skal derfor dumme sig gevaldigt, hvis de ikke skal gå videre til næste runde. Derfor bærer oddsforslagene også præg af, at det forventes, at FCK vinder endnu en gang.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Det var et FCK hold, som ikke rigtig spillede tæt på de 100% i Wales, og stadig vandt kampen sikkert. FCK spillede senest i Horsens, hvor de vandt med 0-2, på mål som faldt meget sent i kampen. De er 3 for 3 i Superligaen, og har en målscore på 7-3. Pieros Sotiriou er tilbage i truppen, efter han blev skadet i Wales, og udover dette, er både Jonas Wind og Dame N’Doye rigtig varme for tiden. Derfor går vi med, at FCK vinder kampen og samtidig holder nullet. Det giver odds 1,44 igen hos Bet365.

Er du klar til dagens kamp?

I Wales scorede FCK et mål i hver halvleg, og det bør ikke være helt umuligt, at dette sker igen. Hvis Pieros Sotiriou får lov til at starte, så skal han gøre sit, for at bevise, at han stadig kan konkurrere med Jonas Wind, når angrebsmakkeren til Dame N’Doye skal findes. Derfor er et lidt mere satset oddsforslag til kampen, men stadig slet ikke umuligt, at FCK vinder begge halvlege over New Saints FC. Den giver odds 1,90 igen hos Bet365.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top