The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Aab kommer endelig igang mod oprykkerne

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: Aab – Silkeborg IF
Hvad: Superligaen
Hvor: Aalborg Portland Park
Hvornår: Mandag d. 29/7 klokken 19.00

Iaften skal runde 3 af Superligaen rundes af, og det bliver i en kamp mellem Aab og Silkeborg. Det er altså to hold, som langt fra har startet Superligaen som de håbede på. 1 point har Aab, imens Silkeborg sidder på sidstepladsen. Det er dog en kamp, som specielt Aab burde dominere, og vise, hvorfor de hører til i top-6.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Oddsforslagene bærer også præg af, at det forventes, at Aab lever op til favoritværdigheden, og vinder kampen sikkert. Lucas Andersen rygtes til FCK, som erstatning til Robert Skov, og det rygte er sat igang, fordi Lucas Andersen har vist et højt niveau igennem længere tid. Hvis han rammer det niveau i aften, så bliver det meget svært for Silkeborg at få point med hjem fra Aalborg.

Er du klar til dagens kamp?

Silkeborg er startet med to 3-0 nederlag imod Brøndby på udebane og senest mod AC Horsens på hjemmebane. Aab var uheldige med ikke at få sejren imod SønderjyskE på hjemmebane, og med lidt mere skarphed, burde Aab vinde kampen mod Silkeborg med mere end et mål. Derfor spilles der på, at Aab vinder med handicap (-1) til odds 2,10 på Bet365.

Det forventes, at Aab fra første fløjt vil vise, hvorfor de skal tages seriøst, når der tales om kampen om top-6. Derfor burde der være god mulighed for, at Aab også fører ved halvlegen over oprykkerne på hjemmebane. Det giver således odds 1,90 igen på Bet365.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top