The perfect guide to the casino

Dagens odds: Topkamp i Allsvenskan

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: Göteborg – Norrköping
Hvad: Allsvenskan
Hvor: Gamla Ullevi
Hvornår: Søndag d. 28/7 klokken 17.30

Senere i dag er der topkamp i den bedste svenske række, hvor at Göteborg tager imod Norrköping hjemme på Gamla Ullevi klokken 17.30. På papiret er det en yderst lige kamp, men der er alligevel flere forskellige faktorer, som der skal tages i mente til kampen.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Værterne fra Göteborg er placeret på femtepladsen, mens at gæsterne fra Norrköping ligger nummer syv i tabellen. Göteborg har to sejre, to uafgjorte og ét nederlag i de seneste fem kampe, mens at Norrköping har tre sejre og to nederlag i samme antal kampe.

Er du klar til dagens kamp?

I torsdags spillede Norrköping europæisk, og de kan derfor blive udfordret gevaldigt i aftenens kamp. De har scoret 26 mål i 17 Allsvenskan-kampe, og Göteborg har blot lukket 14 mål ind i 16 kampe, og derfor ligner det allerede et tæt opgør.

Det er med formen og statistikkerne i mente, at dagens spil lyder på, at Norrköping enten vinder eller at kampen ender uafgjort til odds 1,68 hos Betfair.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top