The perfect guide to the casino

Dagens odds: Malmø skal i aktion

Foto: Ritzau Scanpix


SÃ¥ er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: Östersund – Malmö
Hvad: Allsvenskan
Hvor: Jamtkraft Arena
Hvornår: Søndag d. 28/7 klokken 15.00

Malmö ligger stadigvæk øverst i tabellen, men topholdet har dummet sig flere gange på det seneste. Hjemme mod Sirius senest, hvor at det blot blev til en uafgjort, hvilket giver holdet en form på tre uafgjorte, og to sejre i de seneste fem kampe.

På søndag tager de så imod Östersund, og her både må og skal det blive til en Malmö-sejr. Gæsterne fra Östersund er placeret på en ottendeplads i tabellen, hvor at de har hele otte point op til syvendepladsen, som for tiden er besat af Norrkoping. De har således også blot vundet én ud af de seneste otte kampe, og derfor er der langt til forrige sæsons store europæiske bedrifter.

Er du klar til dagens kamp?

Værterne fra Malmö har blot tabt én kamp i denne sæson, og selvom at de spiller europæiske kvalifikation på torsdag, så burde det stadigvæk være en sikker sejr på søndag. Östersund har nemlig blot vundet fire kampe i sæsonen, og kampen ligner derfor noget af en envejsdominans.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Malmö-holdet har derfor ingen undskyldninger, og deres dårlige form stopper formentlig søndag eftermiddag. De to hold mødte senest hinanden tilbage i trejde runde af Allsvenskan, og der vandt Malmö med 0-2 på udebane.

Derfor bliver dagens spil, at Malmö vinder kampen til odds 1,66 på Betfair.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top