The perfect guide to the casino

Dagens odds: Stor værdi i den svenske 1 division

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: Jönköping – Degerfors
Hvad: SuperEttan
Hvor: Stadsparksvallen
Hvornår: Lørdag d. 27/7 klokken 18.00

Jönköping har vundet seks ud af deres seneste syv kampe hjemme på Stadsparksvallen, mens at Degerfors kommer med to nederlag i rygsækken. Der er derfor meget, som taler for en hjemmesejr til Jönköping.

Jönköping tog deres tredje sejr på fire kampe, da de besejrede Västerås med 2-1 i tirsdags. Ugen før mødte de to hold også hinanden, hvor at kampen endte uafgjort.

Er du klar til dagens kamp?

Dermed er Jönköping klatret op på en fjerdeplads i tabellen, hvor at de har tre point op til Brage på trejdepladsen. Det ser derfor rigtig positivt ud for tiden mht. point og skadesituationen i truppen.

På trods af et forår med mange skader, hovedsageligt på de vigtigste positioner, så har de formået at lukke meget få mål ind.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Hvis at man kigger på tabellen endnu engang, så ser det ikke ligefrem lyst ud. Holdet er placeret i midten af det hele på en ottendeplads, og med to sejre, to nederlag og én uafgjort i de seneste fem kampe, så er det ikke ligefrem et hold, som sprudler af selvtillid og selvsikkerhed.

Derfor finder vi stor spilværdi i, at Jönköping vinder til odds 1,85 på Betfair.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top