Dagens Odds: The New Saints FC – F.C København

Foto: Ritzau Scanpix

I aften starter F.C Københavns Europa eventyr, som de selv håber på, bliver et langt og succesfuldt et af slagsen. De starter med en udebanekamp mod The New Saints FC fra Wales. Herunder giver footy.dk dig en optakt til kampen, og giver dig de bedste betting tips.

Det er uden tvivl FCK som er favoritter til opgøret, og til at gå samlet videre. FCK giver blot 1,22 igen i aften og sølle 1,01 til at kvalificere sig. Manager for New Saints FC Scott Ruscoe, har også udtalt, at FCK er en stærkere modstander end FC Midtjylland, som New Saints FC mødte i Europa League kvalifikationen sidste år. 1-5 lød cifrene efter FC Midtjylland og New Saints to møder.

Bliv klar til kampen hos Bet365

– Vi spillede mod de danske mestre fra FC Midtjylland i sidste sæson, og nu skal vi møde en hårdere og stærkere modstander, som har et større budget, så man kan gange FCM med to-tre stykker. Jeg ved kun lidt om dem, så jeg må spørge mine venner i FCM, om de kan hjælpe mig og New Saints til at gøre det så godt som muligt mod FCK, siger Ruscoe til TNS TV

Hos Bet365 får du uden tvivl kampens bedste odds

FCK må udover de skadede spillere Stephan Andersen, Nicolai Boilesen og Robert Mudrazija, undvære Mohamed Daramy, da der er opstået visumproblemer og derfor ikke kan rejse med. FCK plejer at hæve niveauet et par gange når der spilles europæisk fodbold, og Ståle Solbakken plejer at have styr på systemerne. Derfor er oddset fra Bet365 på 1,61 på, at FCK fører kampen ved halvlegen, et rigtig fint odds.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Da FC Midtjylland mødte New Saints blev det til en 0-2 sejr på udebane, og man må forvente, at FCK minimum kan sikre samme resultat. FCK vil højst sandsynligt håbe på, at kunne dræbe kampen allerede på udebane, imens værterne vil kæmpe alt for, at de stadig har en lille chance, når de to hold mødes i Parken på onsdag. Viktor Fischer viste storform i kampen mod AGF, og også Dame N’ Doye og Jonas Wind spillede fint. Derfor kan det sagtens blive en kamp med mål i begge halvlege, og det giver odds 1,58 hos Betfair.

Find mange flere flotte odds lige her

Kampen starter klokken 20:00.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top