Dagens Odds: Jens Stage til at score mod sin gamle klub til odds 15

Foto: Ritzau Scanpix

I aften tager FC København imod AGF, når 2. runde af Superligaen skydes igang. FCK skal fortsætte sejrsstimen som startede med en 3-2 sejr på udebane mod OB, imens AGF spillede 1-1 mod Hobro på udebane.

Hvem: FC København – AGF
Hvad: 2. runde af Superligaen
Hvor: Telia Parken – Danmark
Hvornår: 19:00

Kampen mellem FC København og AGF fik en dårlig optakt, da en 23-årig mand og en anden ukendt medgerningsmand, søndag aften valgte at angribe Jens Stages lejlighed i Aarhus, hvor der befandt sig to personer. Retssagen mod den ene mand er igang, og den tidligere AGF-stjerne, vil derfor helt sikkert være i fokus i denne kamp, ligegyldigt hvor meget spilletid han får. Det lader de også helt op til hos Mr. Green, hvor de har valgt at give odds 15 på, at Jens Stage kommer på måltavlen.

De sidste tre gange Jens Stage har mødt FCK med AGF, er han kommet på måltavlen, og nu skal han prøve at gøre det onde mod sin tidligere klub. AGF har ikke vundet over FCK i Parken siden 2009, og seneste gang de fik uafgjort, var tilbage i 2015. FCK er derfor endnu engang kæmpe favoritter. Hvis man ikke føler for at røre oddset omkring målscorer, så kan man hos Betfair få odds 1,95 på, at FC København fører ved halvlegen. Det er således sket 3 ud af de sidste 4 gange de to hold er tørnet sammen i Parken.

FC Københavns største problem i udekampen mod OB var det usikre forsvar, som ikke virkede til at have styr på særligt meget. Til FCKs fordel er Andreas Bjelland dog med i truppen, og derfor tyder det på, at den usikre Sotirios Papagiannopoulos bliver henvist til bænken, og Bjelland derfor kan danne par med Victor Nelsson. Guillermo Varela fik efter en rigtig dårlig start, spillet sig lidt mere ind i kampen i 2. halvleg mod OB, og derfor kunne det tyde på, at FCK kommer med fuld skrue fra første fløjt og tager føringen efter 1. halvleg.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top