The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Målfest i Brøndbys Europakamp

Foto: Ritzau Scanpix

Senere idag skal Brøndby IF gøre arbejdet færdig, når finske FC Inter Turku jagter revanche fra sidste kamps nederlag på 1-4.

Hvem: Inter Turku – Brøndby IF
Hvad: Europa League Kvalifikation
Hvor: Veritas Stadion – Finland
Hvornår: 17:30

Efter en flot hjemmebanesejr på 4-1, står Brøndby med rigtig gode kort på hånden, når det skal afgøres, hvem der går videre til næste runde. Brøndby må ikke tabe med 3-0, og selvom de kan tage kampen i et tempo mindre end sidste uge, må det forventes, at Niels Frederiksens tropper er opmærksomme på, ikke at give tidlige mål væk.

Er du klar til kampen, som kan sende Brøndby tættere på Europa?

Brøndby har dog en svær udebanekamp på søndag i Superligaen, når de skal en tur til Randers. Derfor vil odds 1,66 på at begge hold scorer anses som et fint odds. Vi skal helt tilbage til oktober, for at finde sidste kamp, hvor FC Inter Turku ikke scorede på hjemmebane.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Brøndby kan med et enkelt mål, ødelægge de fleste finske håb om et comeback, og derfor spilles der på begge hold scorer i dagens kamp. Brøndby er klare favoritter til kampen, men kan sagtens leve med at lukke et mål ind, især hvis de formår at banke den første kasse ind. Den samlede vinder af Inter Turku og Brøndby kan se frem til at møde polske Lechia. Kampen mellem FC Inter Turku og Brøndby IF spilles klokken 17:30.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top