Bliver han den første til at ramme millionen? Her er næste step i hans udfordring

Jan Tauer vil gøre noget, som ingen andre har gjort før ham. Han vil nemlig fuldføre det famøse Henze-system.

Har du nogensinde hørt om det anerkendte Henze-system? Jan Tauer fra Oddsprofit vil gøre systemet verdenskendt. Han går nemlig efter, at være den første, som går fra 100 kr. til 1.000.000 kr. Indtil videre har han været stensikker, og vundet alle spil indtil videre, og derfor fortsætter han selvfølgelig i dag.

Er det ikke snart på tide, at du spiller med på hans udfordring?

Herunder kan du se step 8 i hans udfordring:

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT SE STEP 8

Du kan følge Jan Tauer og se alle hans spil lige her

Hvad er Henze-systemet spørger du nok?

Henze-systemet er et kendt system, som mange bettere har prøvet gennem tiderne, men alle har fejlet på ét eller andet tidspunkt. Det er ellers ganske simpelt, da det “blot” kræver, at man rammer odds 1.10. Problemet er så bare, at man skal ramme odds 1.10 hele 100 gange i streg! Hver evig eneste gang skal man også smide hele indsatsen, og sådan bliver man altså ved indtil at man har ramt den famøse million.

Hos Oddsprofit får du daglige spilforslag fra flere forskellige eksperter

Det går som bekendt en smule langsomt i starten, men desto længere ind i systemet man kommer, desto større vinderbeløb bliver det også. Derfor gælder det blot om, at være med allerede fra starten af, og så bare se pengene vokse hver eneste dag.

Har du lyst til at følge Jan Tauer, og prøve lykken med Henze-systemet? Så klik her og se dagens spil inde på Oddsprofit.dk

OVERSIGT

Scroll to Top