The perfect guide to the casino

Betting-selskaberne hader denne ekspert da han vinder, vinder og vinder

Han vinder, vinder og vinder, men han kunne have vundet meget mere. Svenske Jan Tauer er frygtet af utallige bettingfirmaer, som ikke vil have ham som kunde hos dem længere.

De seneste år har Tauer gået systematisk til værk og de mere end tusinde timer, som der er blevet brugt på analyser og fodboldrejser, har givet ham en stor formue bygget på ren profit.

Se dagens sikre spil ifølge eksperten

Præcist hvor meget han har vundet vil han ikke røbe, men hans lange historik og udelukkelse fra bookmakerne, bevidner om store summer. Da svenske Jan Tauer nåede til det punkt hvor han kun måtte spille for mellem 5-10kr hos bookmakerne på grund af begrænsninger, så besluttede han sig for at dele ud af sin viden med andre.

Her kan du følge Jan Tauer hvor at du får daglige spilforslag

For tiden kæmper han også noget af kamp mod de forskellige bettingselskaber, da ingen vil have ham som medlem længere. Grunden? Jan Tauer har simpelthen vundet alt for meget de forskellige steder. De prøver simpelthen at lukke ned for ham ved, at limitere alle hans spil, så han ikke kan tømme dem for ren profit.

Heldigvis holder Jan Tauer ikke alt sin viden for sig selv, da han dagligt deler ud af sine spilforslag hos Oddsprofit.dk.

Her får alle medlemmerne daglige spilforslag fra Jan Tauer og nogle af Danmarks bedste eksperter. Der er dokumenteret overskud hver eneste måned, og medlemmerne strømmer til for tiden, da eksperterne leverer spilforslag med en utrolig høj hitrate.

Billedserie: Sådan er det gået her i 2019

Der er dokumenteret overskud hver evig eneste måned – SE SELV EFTER LIGE HER

Jan Tauer har sin ekspertise i fodbold, da han før tiden som professionel better var en aktiv del af den professionelle fodboldverden, hvor at han havde en flot karriere i Sverige og Tyskland.

Spiller du med på de mange spilforslag?

Det er således også på alle sine fodboldspil, at han har vundet store summer her i januar.

Medlemmerne hos Oddsprofit elsker ham, og du kan passende selv se hvorfor lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top