The perfect guide to the casino

Eksperten er sikker i sin sag: Dette SKAL du spille på i aftenens opgør mellem Liverpool – Bayern München

Der er Champions League på menuen i denne uge, og allerede i aften bliver der spillet et vanvittigt storopgør.

Liverpool tager i aften hjemme på Anfield imod de tyske giganter fra Bayern München, og der er lagt op til et vanvittigt opgør mellem to af Europas bedste hold. Gæsterne fra Tyskland har dog vaklet meget i denne sæson, men lige så snart at Champions League-hymnen spilles, så sker der bare et eller andet hos verdens bedste spillere.

Lige her får du altid spilforslag til dagens bedste kampe

Liverpool er også uden Virgil Van Dijk i aften, da den hollandske forsvarsklippe har karantæne i kampen. Derfor er der uden tvivl muligheder for Bayern og især Robert Lewandowski.

Det er da også af denne grund, at Jan Tauer har fundet frem til et helt igennem genialt spilforslag, efter hans lange og systematiske analyser. Det er altid på denne her måde, at han formår at slå alle bookmakerne i jagten på profit.

Se dagens sikre spil ifølge eksperten til odds 2,00

Præcist hvor meget han har vundet vil han ikke røbe, men hans lange historik og udelukkelse fra bookmakerne, bevidner om store summer. Da svenske Jan Tauer nåede til det punkt hvor han kun måtte spille for mellem 5-10kr hos bookmakerne på grund af begrænsninger, så besluttede han sig for at dele ud af sin viden med andre.

Her kan du følge Jan Tauer hvor at du får daglige spilforslag

Heldigvis holder Jan Tauer ikke alt sin viden for sig selv, da han dagligt deler ud af sine spilforslag hos Oddsprofit.dk.

Her får alle medlemmerne daglige spilforslag fra Jan Tauer og nogle af Danmarks bedste eksperter. Der er dokumenteret overskud hver eneste måned, og medlemmerne strømmer til for tiden, da eksperterne leverer spilforslag med en utrolig høj hitrate.

Billedserie: Sådan er det gået de seneste par dage

Der er dokumenteret overskud hver evig eneste måned – SE SELV EFTER LIGE HER

Jan Tauer har sin ekspertise i fodbold, da han før tiden som professionel better var en aktiv del af den professionelle fodboldverden, hvor at han havde en flot karriere i Sverige og Tyskland.

Spiller du med på de mange spilforslag?

Det er således også på alle sine fodboldspil, at han har vundet store summer her i januar.

Medlemmerne hos Oddsprofit elsker ham, og du kan passende selv se hvorfor lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top