The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Er du klar til det vilde derby?


Hver dag vil der komme daglige spilforslag, hvor fokus vil være på dagens mest aktuelle kampe.

Weekenden står for døren og som altid betyder det utallige og spændende kampe fra alle de største ligaer i verden. Lørdag og søndag bliver således to vilde dage, hvor det bliver svært at løsrive sig fra fjernsynet.

Der er kæmpe værdi i dagens spilforslag, da der er tale om en kamp, som uden tvivl vil indeholde hæsblæsende tempo og fodbold af højeste klasse. Der er nemlig derby denne weekend, hvor Brøndby IF hjemme tager imod FC København. Det bliver en voldsom spændende kamp, som uden tvivl kan gå begge veje.

Hos Oddsprofit får du daglige spilforslag til mange forskellige sportsgrene

Begge hold har ingen intentioner om at pakke sig ned og forsvare et enkelt point med hjem. De vil nemlig uden tvivl gå efter en sejr over deres rivaler, og derfor vil det være en kamp med pulsen oppe. Der er næsten ikke tid til at blinke, og der er ingen undskyldning for ikke at se denne kamp.

Dagens spilforslag er bragt i samarbejde med Oddsprofit

Der bliver spillet på over 10 hjørnespark i kampen, hvilket uden tvivl burde være muligt, da begge hold vil satse stort og vinde for hver en pris. Der er derfor virkelig stor værdi i spilforslaget.

Du kan altså hente odds 2.0 på over 10 hjørnespark i kampen mellem Brøndby IF og FC København. Kampen starter klokken 12:30 og bliver spillet på Brøndby stadion.

Herunder kan du se forslaget, som du kan spille med på.


Dagens spilforslag er klar: Spiller du med?

Spiller du med?

OVERSIGT

Scroll to Top