The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Leicester skylder deres ejer en sejr


Hver dag vil der komme daglige spilforslag, hvor fokus vil være på dagens mest aktuelle kampe.

Weekenden står for døren og som altid betyder det utallige og spændende kampe fra alle de største ligaer i verden. Lørdag og søndag bliver således to vilde dage, hvor det bliver svært at løsrive sig fra fjernsynet.

Der er kæmpe værdi i dagens spilforslag, da der er tale om en kamp, som uden tvivl vil vise utallige følelser og ukendte sider hos flere af spillerne.

Hos Oddsprofit får du daglige spilforslag til mange forskellige sportsgrene

Der er nemlig taget et kig på kampen mellem Cardiff og Leicester, og det er værterne som har haft stor fokus på sig hele ugen. Den forfærdelige sag med helikopteren behøver ingen længere introduktion, og det er altså første gang siden at Leicester-spillerne skal i aktion.

Dagens spilforslag er bragt i samarbejde med Oddsprofit

Deres kamp i midtugen blev nemlig rykket, da der har været sorgtilstand i byen Leicester, hvor især flere af spillerne havde et rigtigt tæt forhold til ejeren. De må og skal derfor bevise noget i dagens kamp, som tilmeld bliver mod én af ligaens dårligste hold.

Der bliver spillet på en ren sejr til Leicester i denne kamp, som er noget af et sats, men der er virkelig stor værdi i spilforslaget.

Du kan altså hente odds 2.35 på en sejr til Leicester mod bundproppen Cardiff. Kampen starter klokken 16:00 og bliver spillet i Wales.

Herunder kan du se forslaget, som du kan spille med på.

Dagens spilforslag er klar: Spiller du med?

Spiller du med?

OVERSIGT

Scroll to Top