The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Pokalturneringerne fortsætter med vilde kampe på programmet


Hver dag vil der komme daglige spilforslag, hvor fokus vil være på dagens mest aktuelle kampe.

Det er småt med udvalget af kampe i denne uge, da det er tiden for pokalturneringerne der stadigvæk er i det tidlige stadie. Det mest spændende er altid at se hvilke lavt rangerede hold, som laver overraskelsen og slår et storhold ud.

Det sker dog også ofte at storhold trækker hinanden, og det er således tilfældet denne torsdag. FC Midtjylland skal nemlig i aktion mod FC København, og det bliver en ualmindelig vild kamp. Det er nemlig Superligaens bedste hold der mødes i en direkte duel, som bliver spillet i et hæsblæsende tempo.

Hos Oddsprofit får du daglige spilforslag til mange forskellige sportsgrene

Der venter også et “Premier Leauge-opgør” i England, da Manchester City hjemme tager imod Fulham i en noget speciel kamp. Udebaneholdet spås nemlig ingen chancer, men det forventes at Manchester City stiller med alle reserverne. Fulham har derfor en spinkel chance såfremt de giver alt hvad de har.

Det bliver uden tvivl to spændende kampe, og det er da også derfor, at de daner grundlag for dagens spilforslag.

Dagens spilforslag er bragt i samarbejde med Oddsprofit

Der bliver nemlig spillet på at begge hold scorer i kampen mellem FC Midtjylland og FC København, og Fulham +4.0 i deres kamp ude mod Manchester City.

Hvis du følger ekspertens råd og spiller med på dette forslag, så kan du hente odds 2.14! Du kan således fordoble din indsats ved gevinst på denne double.

Herunder kan du se forslaget, som du kan spille med på.

Dagens spilforslag er klar: Spiller du med?

Spiller du med?

OVERSIGT

Scroll to Top