The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Der lugter af mål i Sverige


Hver dag vil der komme daglige spilforslag, hvor fokus vil være på dagens mest aktuelle kampe.

Den svenske liga bliver hver sæson spillet forskudt, hvis man kigger på det med danske briller. Således er deres sæson tæt på at ende, og der er et snævert felt af hold, som kan vinde mesterskabet. Der er altså også flere hold som kæmper for at undgå nedrykning, og til sidst er der holdene som ikke har noget at spille for udover æren.

Hos Oddsprofit får du daglige spilforslag til mange forskellige sportsgrene

Dagens spilforslag indeholder to af disse ting, da der er taget et kig på kampen mellem Djurgården og AIK. Hjemmeholdet har nemlig blot æren at spille for i denne kamp, mens AIK må og skal bruge de tre point i mesterskabskampen. Samtidig er kampen det største derby i Sverige, og derfor vil Djurgården selvfølgelig ikke bare køres midt over på deres egen hjemmebane.

Dagens spilforslag er bragt i samarbejde med Oddsprofit

Til denne kamp spilles der begge hold til at score, da AIK har mesterskabet som motivation, og ligaens måske farligste offensiv. Djurgården er på hjemmebane og de kan spille fuldstændig frit. Derfor bliver det udentvivl en rig kamp på chancer, hvor begge hold benhårdt vil gå efter at score.

Hvis du følger ekspertens råd og spiller med på denne kamp, så kan du hente odds 2.0! Der er altså mulighed for at fordoble dit indskud ved en sejr.

Herunder kan du se kuponen, som du kan spille med på.

Dagens spilforslag er klar: Spiller du med?

Spiller du med?

OVERSIGT

Scroll to Top