The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Danmark skal i aktion igen i aften


Hver dag vil der komme daglige spilforslag, hvor fokus vil være på dagens mest aktuelle kampe.

Dette er den sidste dag med Nations League for denne landsholdspause, og der har været utallige store og vilde opgør. Uventede resultater og smertefulde nederlag har også været til stede, og det er en uforudsigelig turnering, som gør alle kampene spændende. Der er også også venskabskampe på programmet, og her venter der et helt specielt opgør.

Hos Oddsprofit får du daglige spilforslag til mange forskellige sportsgrene

Dagens spilforslag omhandler selvfølgelig det danske landshold der skal i aktion i en venskabskamp mod Østrig. Danmark er stadigvæk uden Christian Eriksen og senest er Thomas Delaney også blevet sendt hjem med en mindre skade. Hjemmeholdet forventes dog stadigvæk at dominere kampen med pasningspillet, og der skal en sejr i hus efter en mindre god kamp mod Irland. Skulle kampen være en skuffelse og blot ende uafgjort, så bliver væddemålet annulleret.

Dagens spilforslag er klar: Spiller du med?

Den anden kamp på dagens kupon er storkampen mellem Frankrig og Tyskland. Det tyske mandskab skuffer gang på gang i disse tider, og verdensmestrene fra Frankrig bliver ved med at imponere. De tyskere spillere må dog forventes snart at lave en modreaktion, og derfor er kampen farlig at spille med mht. resultatet. Derfor spilles der på hjørnespark, da kampen bliver hæsblæsende og offensiv. Således skal der spilles på over 8 hjørnespark i kampen.

Dagens spilforslag er bragt i samarbejde med Oddsprofit

Hvis du følger ekspertens råd og spiller disse to kampe som en double, så kan du hente odds 2.26! Du kan også altid køre den sikre ved at spille kampene som singles.

Herunder kan du se kuponen, som du kan spille med på.

Spiller du med?

OVERSIGT

Scroll to Top