The perfect guide to the casino

Overblik: Her er ugens bedste kampe


Her får du det bedste overblik over ugens bedste kampe med de absolut bedste tilbud på markedet.

Flere af de europæiske ligaer holder vinterpause, men den engelske og spanske liga leverer stadigvæk verdensklasse underholdning. Det famøse juleprogram er altså overstået for de engelske klubber, men der er ingen tid til pause. Således er ugens bedste kampe domineret af de engelske klubber.

Premier League: Chelsea – Southampton

Chelsea har netop købt stortalentet Christian Pulisic, men han kommer ikke i aktion denne aften mod Southampton, da han er udlejet til Dortmund for resten af sæsonen. Det bliver derfor en kamp, hvor at Eden Hazard vil føre Chelsea frem til en sejr, som de skal bruge, hvis de vil beholde deres plads i top 4.

Du får odds 6 på en sejr til Chelsea – Klik her og udnyt det vilde tilbud

Arsenal er nemlig blot to point bag rivalerne fra Chelsea, og Manchester United kan også med en sejr i aften spille sig ind i top 4-kampen igen. Derfor har hjemmeholdet brug for alle 3 point, og det burde også være muligt hjemme på Stamford Bridge.

Danske Pierre Emile Højbjerg er ikke med i aftenens kamp, da han har karantæne efter det direkte røde kort mod West Ham.

Hvis du er Chelsea-fan eller blot elsker Premier League, så kan du få odds 6.0 på en sejr til Chelsea!

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ6S” ved din oprettelse.

3. Spil på at Chelsea slår Southampton til odds 6.0.

_________________________________________________________________________________________

Premier League: Manchester City – Liverpool

Ugens absolut bedste og vildeste opgør bliver torsdag aften spillet i Manchester, hvor at udfaldet nærmest kan afgøre mesterskabet eller fuldstændig åbne kampen op igen. Manchester City tager hjemme på Etihad imod Liverpool i en kamp, som vil få enorm fokus i hele verden.

Hvis du tror at Manchester City vinder så klik her og få odds 50 på en sejr

Liverpool fører ligaen og har et forspring på 7 point, men det kan altså blive formindsket til 4, hvis at Manchester City får den vitale sejr. Forspringet kan også forøges til hele 10 point, hvis at Jürgen Klopp endnu engang overmatcher Pep Guardiola.

Hvis du tror at Liverpool vinder så klik her og få odds 100 på en sejr

Det er uden tvivl et helt igennem vanvittig kamp, som vil blive set af hele verden, og ikke mindst fordi, at det er to af de mest offensive hold i verden, som skal i aktion. Det er samtidig også de to bedste defensive hold som mødes.

Hos Betfair fejrer de kampen ved at give helt igennem vanvittige odds på begge hold. Du kan således få odds 50 på en sejr til Manchester City, og odds 100 på en sejr til Liverpool.

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ6T” ved din oprettelse.

3. Spil på at Manchester City vinder til odds 50 eller Liverpool til at vinde til odds 100.

_________________________________________________________________________________________

FA: Tranmere – Tottenham

Udover Premier League så er der også den famøse FA Cup. Den ikoniske pokalturnering får altså indtræden af Premier League-klubberne, og det sender Tottenham i aktion på fredag.

London-holdet skal på noget så ucharmerende som en udebanetur til Tranmere, som til daglig spiller i League Two. Der forventes således ingen store overraskelser, og reserve hos Tottenham burde vinde kampen uden de helt store problemer.

Rigtige fans af Tottenham støtter deres hold – Få odds 6 på en sejr til Eriksen, Kane og alle de andre stjerner

Det er dog pokalturneringen i England, som har stor prestige og tidligere har oplevet vanvittige resultater og overraskelser. Tranmere og dets spillere vil således give absolut alt hvad de kan, da turneringen og kampen betyder alt for dem. Det er måske den største kamp i spillernes liv, og derfor kan Tottenham godt få problemer.

Hvis du også vil fejre, at FA Cuppen er tilbage igen, så kan du få odds 6.0 på en sejr til Tottenham.

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ6U” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til Tottenham over Tranmere til odds 6.0!

_________________________________________________________________________________________

La Liga: Getafe – FC Barcelona

Vinterkulde og de lave grader har så småt indfundet sig i hele nordeuropa, men nede i Spanien har de det stadigvæk lunt størstedelen af tiden. Derfor er der også La Liga på programmet, og weekenden slutter altså af med en kamp mellem Getafe og FC Barcelona.

De store stjerner gæster således holdet, som har overrasket stort i denne sæson. Getafe indtager lige nu en 7. plads i ligaen, og der er altså europæiske pladser i sigte.

Du kan få odds 7.0 på en sejr til gæsterne fra FC Barcelona

De store stjerner får derfor kamp til stregen, men de er også presset til en sejr. Atlético Madrid er nemlig blot 3 point bag førerholdet, og de vil gerne vinde endnu et mesterskab.

Hvis du vil vinde lidt ekstra mønt i weekenden, så kan du passende spille på en sejr til FC Barcelona, og få odds 7.0 på det!

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ6V” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til FC Barcelona over Getafe til odds 7.0

_________________________________________________________________________________________

100 % Bonus op til 1000 kroner

Hvis du mod forventning ikke kan lide nogle af disse ovenstående fabelagtige tilbud, så skal du slet ikke bekymre dig. Du kan nemlig også vælge, at give din spillekonto et kæmpe boost ved, at få 100 % bonus på helt op til 1000 kroner!

Dette betyder, at hvis du indbetaler 500 kroner så får du lige ekstra 500 kroner oven i spillekontoen. Så er der ekstra penge, at spille for hver evig eneste weekend.

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Tryk på knappen “Tilmeld dig nu”.

3. Indbetal minimum 100 kroner, og modtog din bonus på 100 %.

OVERSIGT

Scroll to Top