The perfect guide to the casino

Optakt: PSG – Liverpool


Her får du det fulde overblik over aftenens største og vildeste Champions League-opgør.

Det er giganternes kamp denne onsdag, hvor det franske storhold, Paris Saint-Germain, hjemme på Parc des Princes tager imod sidste års Champions League-finalister fra Liverpool. Det bliver den måske mest offensive gruppespilskamp i år, hvor verdensstjerner som Neymar, Salah, Mbappe, Mané, Cavani og Firmino skal vise sig frem, og lede holdet til succes ved hjælp af mål.

Tror du at PSG slår Liverpool? SÅ KLIK HER

Det lyder derfor som en skrækkelig aften efterfulgt af mareridt for forsvarsspillerne, men også her kan der nævnes store navne som Van Dijk, Silva, Alisson Becker og Buffon, som alle skal lukke af og sørge for, at der ikke bliver scoret. Disse store stjerner kan uden tvivl håndtere presset, og man fristes næsten til at sige, at de lever og ånder for kampe som i aften.

Tror du at Liverpool slår PSG? SÅ KLIK HER

Det bliver uden tvivl et gigantisk opgør, hvor kun en sejr tæller. Et nederlag vil således være katastrofalt, mens en uafgjort sikrer Napoli de bedste kort på hånden i den gruppe.

Liverpool fører lige nu gruppen med 6 point, men Napoli ånder dem i nakken, da de har samme pointantal. PSG har storskuffet og har altså blot 5 point efter de 4 kampe, som der indtil videre er blevet spillet.

Du kan få odds 10 på en sejr til PSG

I seneste runde chokerede Liverpool, og åbnede gruppen helt op med deres nederlag til Røde Stjerne, som altså også kan begynde at drømme igen. De skal dog en tur til Italien i aften, hvor Napoli er storfavoritter.

Senest da Liverpool og PSG mødte hinanden var det en yderst underholdende kamp, som Merseyside-holdet vandt 3-2, da Roberto Firmino tog sagen i egen hånd i de døende minutter. Det var dog på Anfield, og der forventes en helt anden stemning og mentalitet i Paris denne aften, hvor værterne altid er skræmmende farlige.

Du kan få odds 18 på en sejr til Liverpool

Det er altså uden tvivl aftenens største og vildeste kamp, som bare må og skal ses! Derfor kan du passende spille lidt med på kampen, da Betfair har de vildeste odds ude.

Du kan nemlig få odds 10 på en sejr til PSG, mens en sejr til Liverpool giver pengene 18 gange igen!

Du kan få del af det vanvittige gode tilbud ved, at følge nedenstående guide.

SÃ¥dan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ5X” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til enten PSG eller Liverpool til henholdsvis odds 10 og odds 18.

4. Go’ kamp!

Er du overhovedet klar til kampen, hvis du ikke har spillet med?

OVERSIGT

Scroll to Top