The perfect guide to the casino

Overblik: Her er alt hvad du skal vide om weekendens kampe


Her får du det bedste overblik over weekendens bedste kampe med de absolut bedste tilbud på markedet.

Endnu en weekend står for døren, og der venter et tætpakket fodboldprogram med nogle vilde kampe! Det bliver en weekend hvor at en sejr betyder langt mere end blot 3 point, og hvor at følelserne får frit spil.

Denne gang er der stort fokus på Premier League og selvfølgelig den danske Superliga. Læs blot videre og få overblikket over weekendens bedste kampe.

Få et risikofrit spil på kampen mellem Brøndby IF og FC København

Premier League: Arsenal – Liverpool

Det er to yderst formstærke hold der mødes lørdag aften på Emirates, hvor Arsenal hjemme tager imod Liverpool i en kamp, der kan blive altafgørende i jagten på guldet. Unai Emery har nemlig fået virkelig godt fat i London-holdet, og de har således vundet hele 12(!) kampe i alle turneringer ud af de seneste 13 de har spillet! Det er virkelig en imponerende statistik.

Jürgen Klopp har dog endelig fået styr på Liverpools defensiv, og derfor har holdet fra Merseyside ingen deciderede svagheder længere, da Alisson Becker også er sikkerheden selv inde i målet. Offensiven sprudler ikke helt ligesom i sidste sæson, men det er uden tvivl et mere modent og klogt hold, som gang på gang får de nødvendige sejre hjem.

Klik her hvis du tror at Liverpool vinder over Arsenal

Derfor bliver denne Premier League-kamp da også spillet i et hæsblæsende tempo, hvor ingen af holdene kan se sig tilfredse med noget andet end tre point. Det er uden tvivl rundens absolut største opgør, og det bliver en yderst offensiv kamp, som vil tage pusten fra alle fans og tilskuere.

Arsenals imponerende form og det faktum at kampen bliver spillet på Emirates gør dog, at det er muligt at få odds 12 på en sejr til Liverpool!

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ5N” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til Liverpool over Arsenal til odds 12.0!

Er du overhovedet klar til kampen, hvis du ikke har spillet med?

_________________________________________________________________________________________

Superliga: Brøndby IF – FC København

I Superligaen skal rundes og måske endda hele landets største opgør spilles på søndag, hvor Brøndby IF hjemme tager imod løverne fra FC København. Værterne havde virkelig overtaget på Ståle Solbakkens mandskab i sidste sæson, men vægtskålen ser ud til at være vendt i denne sæson.

Brøndby ligner nemlig til tider en skygge af dem selv, og det har virkelig også været stolpe ud i denne sæson. Senest blev det også til et smertefuldt nederlag til FC Midtjylland, men chancerne var der uden tvivl for Zornigers mandskab.

Klik her hvis du tror at Brøndby vinder kampen!

Derfor regner de fleste også med, at Brøndby har kampen og udfaldet i deres egne hænder på søndag, selvom kampen meget vel kan blive afgjort på marginaler. FC København viser nemlig klasse i denne sæson, hvor de dog også har nogle store udfald til tider.

Kampen er derfor umulig at spå om, da begge mandskaber kan vinde kampen. Det bliver uden tvivl en vanvittig spændende kamp, som virkelig giver en god start på søndagen. Hos Betfair fejrer de rundens store opgør ved, at give odds 16 på en sejr til Brøndby eller odds 12 på en sejr til FC København!

Klik her hvis du tror at FC København vinder kampen!

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ5O” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til Brøndby IF til odds 16.0 eller en sejr til FC København til odds 12.0!

Du kan også fejre kampen ved, at få et risikofrit spil på helt op til 500 kroner! Dette betyder at du får din indsats tilbage hvis kampen ender uafgjort. Det er altså også et vanvittigt godt tilbud på så stor en kamp.

Sådan får du et risikofrit spil kampen:

1. Opret dig hos MrGreen lige her.

2. Spil på en hjemme eller udesejr.

3. Få din indsats tilbage hvis kampen ender uafgjort.

Du kan altid få de bedste odds og tilbud lige her

_________________________________________________________________________________________

100 % Bonus op til 1000 kroner

Hvis du mod forventning ikke kan lide nogle af disse ovenstående fabelagtige tilbud, så skal du slet ikke bekymre dig. Du kan nemlig også vælge, at give din spillekonto et kæmpe boost ved, at få 100 % bonus på helt op til 1000 kroner!

Dette betyder, at hvis du indbetaler 500 kroner så får du lige ekstra 500 kroner oven i spillekontoen. Så er der ekstra penge, at spille for hver evig eneste weekend.

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Tryk på knappen “Tilmeld dig nu”.

3. Indbetal minimum 100 kroner, og modtog din bonus på 100 %.

OVERSIGT

Scroll to Top