The perfect guide to the casino

Dette skal du spille på i aftenens vigtige kamp mellem Danmark og Irland


Her får du det bedste overblik over ugens bedste kampe med de absolut bedste tilbud på markedet.

Nations League: Irland – Danmark

Det danske landshold skal atter i aktion, og denne gang er det på en svær udebane i Dublin mod Irland. Senest de to hold mødte hinanden endte det nærmest i en ren massakre, da Christian Eriksen viste verdensklasse, og sendte Irland langt væk fra VM, mens de danske drenge kunne booke en billet til slutrunden.

Denne gang er Tottenham-stjernen dog ikke med, da han desværre sidder ude med en mindre skade. Der skal derfor ske taktiske ændringer, og de andre spillere hos Danmark skal tage langt mere ansvar. Det er således holdets helt store profil, som landstræner Åge Hareide må undvære i denne vigtige Nations League-kamp.

Tror du på en sejr til Danmark?

Irland vil uden tvivl benytte deres vilde hjemmebane, og deres overlegene fysisk mod de danske drenge. Med andre ord er der tale om en hård og krævende kamp, hvor begge mandskaber jagter tre point. Der bliver fightet til den helt store guldmedalje i aften, og Thomas Delaney både giver og tager nok et par blå mærker i aftenens kamp.

Spiller du med på aftenens vigtige landskamp?

Uden Christian Eriksen på banen spåes Hareides mandskab ikke de helt store chancer, og derfor kan du få hele odds 14 på en sejr til Danmark! Der er altså kæmpe værdi at hente i den vigtige landskamp mod Irland. Så hvis du holder med Danmark, så burde du i den grad spille med!

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ5C” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til Danmark over Irland til odds 14.0!

OVERSIGT

Scroll to Top