The perfect guide to the casino

Weekendens største og vildeste opgør er fundet: Her er hvad du skal spille på


Her får du det bedste overblik over ugens bedste kampe med de absolut bedste tilbud på markedet.

Premier League: Liverpool – Manchester City

Sæsonens største opgør venter søndag eftermiddag, hvor Liverpool hjemme på Anfield tager imod Pep Guardiolas mandskab. Det er et vildt og nervepirrende opgør der venter, hvor 3 point kan betyde alt i slutningen af sæsonen. Det er således de to største kandidater til mesterskabet der brager sammen, og ingen af holdende kan klare at tabe.

Kampen bliver spillet på Anfield, og det er noget af et fort, som Merseyside-klubben har fået stablet på benene. De røde Liverpool-fans giver en helt unik stemning på hjemmebanen, hvor der virkelig er tale om en 12. mand. Manchester City knækkede da også sammen i sidste sæson hele to gange på denne bane, og de søger derfor revanche.

Manchester City har således et af de absolut bedste hold i verden, og med Pep Guardiola i spidsen kan alle kampe ende i en sand massakre af modstanderen. Holdet fra Manchester viser således ingen nåde, og de vandt også Premier League i sidste sæson uden problemer. De slog flere rekorder undervejs, og de er langt fra mætte! De røg nemlig ud af Champions League til netop Liverpool, og derfor vil de gøre alt for at ydmyge dem på deres egen hjemmebane.

Liverpool ser også svækkede ud i disse dage, hvor de ikke har vundet de sidste tre kampe i streg. Premier League er dog den mest uforudsigelige liga i verden og alt kan ske. Kampen imorgen er således umulig at spå om, og det er virkelig noget som du kan udnytte! Du kan således få odds 14 på en sejr til Liverpool eller odds 16 på en sejr til Manchester City!

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ5A” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til Liverpool til odds 14 eller en sejr til Manchester City til odds 16!

_________________________________________________________________________________________

Superliga: AaB – Brøndby

Hvad sker der med vestegens stolthed i disse dage?! Brøndby var millimeter fra at vinde mesterskabet i sidste sæson, og derfor forventede alle at de ville kæmpe med om guldet igen i år. Dette er dog langt fra virkeligheden, da Brøndby er inde i en stor krise i disse dage. De roder således rundt i bunden af tabellen, og de fik blot ét point i Superligaen i september måned.

Sidste gang de vandt en kamp i den hjemlige liga var også mod Vendsyssel den 26. august. Spillet fungerer ikke og der er ikke samme gejst på holdet som i sidste sæson. Rygterne omkring en fyring til Zorniger florerer rundt, og der skal snart til at ske noget.

Det kan så passende ske mod AaB på udebane. Brøndby-mandskabet har nemlig ryggen mod muren, og alle forventer et nederlag til drengene fra vestegnen. Det er disse grunde som gør, at Brøndby nemlig rejser sig og lukker munden på alle kritikerne. Der skal ihvertfald 3. point ind på kontoen, hvis ikke at Zorniger skal pakke sine tasker sammen, og det kan hans stolthed slet ikke tåle.

Som sagt er der absolut ingen der tror på en Brøndby-sejr, og det kan virkelig vise sig at være til din fordel! Du kan nemlig få hele odds 13 på en sejr til Brøndby over AaB!

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ5B” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til Brøndby IF over AaB til odds 13.0!

_________________________________________________________________________________________

UFC: Khabib – McGregor

Årets største og vildeste kamp i verdens hårdeste og sejeste sportsgren! Den russiske bjørn mod den irske legende. Khabib Nurmagomedov mod Conor “The Notorious” McGregor! Meget større bliver det slet ikke i år når det gælder kampstort.

En kamp der kan sammenlignes med Champions League-finalen eller VM-finalen. Så stor er denne kamp, og den vil blive set af millioner over hele verden. Det er to af de absolut bedste i historien der skal mødes, og det går ikke stille af sig. Optakten har været vild og nervepirrende, og spændingen er nu på sit højeste.

Der må og skal findes en vinder, og de vil begge give sig 110 % i jagten på sejr. Det bliver blodigt, voldsomt, nervepirrende og ikke mindst fantastisk. Sådan en kamp skal ses, og hvorfor så ikke spille med og finde en favorit?

Du kan således få odds 9.0 på en sejr til Khabib eller odds 14.0 på en sejr til McGregor!

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZSAJ54” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til Khabib til odds 9.0 eller en sejr til McGregor til odds 14.0!

_________________________________________________________________________________________

100 % Bonus op til 1000 kroner

Hvis du mod forventning ikke kan lide nogle af disse ovenstående fabelagtige tilbud, så skal du slet ikke bekymre dig. Du kan nemlig også vælge, at give din spillekonto et kæmpe boost ved, at få 100 % bonus på helt op til 1000 kroner!

Dette betyder, at hvis du indbetaler 500 kroner så får du lige ekstra 500 kroner oven i spillekontoen. Så er der ekstra penge, at spille for hver evig eneste weekend.

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Tryk på knappen “Tilmeld dig nu”.

3. Indbetal minimum 100 kroner, og modtog din bonus på 100 %.

OVERSIGT

Scroll to Top