The perfect guide to the casino

Overblik: Bliv klar til kampen mellem Brøndby og AC Horsens


Her får du det bedste overblik over ugens bedste kampe med de absolut bedste tilbud på markedet.

Superliga: Brøndby IF – AC Horsens

På søndag tager Brøndby IF hjemme imod AC Horsens, og ligemeget hvordan man vender og drejer den, så burde hjemmeholdet stå med 3. point efter kampen.

Brøndby er godt nok startet yderst tvivlsomt i denne sæson, hvis man sammenligner med storspillet fra sidste sæson. De indtager dog stadigvæk en 5. plads i tabellen, og ligger lunt i svinget i toppen.

AC Horsens derimod har ikke ligefrem imponeret med deres spil, men de får trods alt stadigvæk en del resultater som gør, at de ligger solidt plantet i midten af tabellen. Det ser dog svært ud for gæsterne, da Brøndby stadion aldrig er et rart sted for modstanderne.

Det må også formodes, at Zorniger har fået finpudset en masse ting i løbet af ugen, så holdet igen kan spille ligesom i sidste sæson. Det vil ihvertfald glæde alle fansene, som har måtte igennem en del ting i denne sæson, som de slet ikke troede var muligt efter sidste.

Der er kæmpe værdi i denne kamp, da Brøndby må og skal vinde for, at komme tilbage og presse FC Midtjylland og FC København i toppen. Derfor er der også ualmindelig gode odds at hente, da en sejr til Brøndby giver pengene hele 7 gange igen!

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ4W” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til Brøndby IF over AC Horsens til odds 7.0!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Premier League og LaLiga

De måske to bedste ligaer i verden er startet, og det er ligaer som vil blive set af flere millioner hver evig eneste weekend. Det er fodbold i verdensklasse, og der vil være spændende kampe i hver spillerunde. Nu kan du få en god grund til, at holde øje hver weekend.

Således kan DIT HOLD gøre så du får 20 kroner i hver kamp de vinder med +2 mål.

For hvis du spiller 250 kroner eller mere lige her, på vinderen af La Liga eller Premier League inden den 30. september klokken 23.59, så får du et gratis Sportsbook-bet på 20 kroner for hver kamp dit valgte hold vinder med minimum to overskydende mål i løbet af sæsonen i enten La Liga eller Premier League.

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Tryk på knappen “Spil nu”.

3. Vælg det hold, som du tror vinder enten La Liga eller Premier League, og se så pengene vælte ind gennem hele sæsonen.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

100 % Bonus op til 1000 kroner

Hvis du mod forventning ikke kan lide nogle af disse ovenstående fabelagtige tilbud, så skal du slet ikke bekymre dig. Du kan nemlig også vælge, at give din spillekonto et kæmpe boost ved, at få 100 % bonus på helt op til 1000 kroner!

Dette betyder, at hvis du indbetaler 500 kroner så får du lige ekstra 500 kroner oven i spillekontoen. Så er der ekstra penge, at spille for hver evig eneste weekend.

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Tryk på knappen “Tilmeld dig nu”.

3. Indbetal minimum 100 kroner, og modtog din bonus på 100 %.

OVERSIGT

Scroll to Top