The perfect guide to the casino

Danmark tager imod Wales i Nations League: Dette skal du spille på i kampen


Så er det i aften, at Danmark for første gang skal i aktion i det nye Nations League. Det bliver uden tvivl en vild kamp, hvor følelserne sidder ude på trøjen.

Det danske landshold var i aktion onsdag aften mod Slovakiet, og den kamp behøver ingen længere introduktion. Der er nemlig blevet sagt og skrevet utallige ting om hele sagen, men faktum er altså, at det bliver Eriksen, Schmeichel og alle de andre stjerner, som løber på banen i aften mod Wales.

Der er nemlig 3 point på spil, og det er selvtillidsfyldt mandskab fra Wales, der gæster Ceres Park klokken 18, da de smadrede Irland hele 4-1 i torsdags. Derfor bliver det en svær opgave for danskerne, da Bale og de andre spillere har hørt om denne uge for det danske hold.

Forberedelsen har langt fra været optimal, men det danske mandskab havde et flot VM, og det skal der bygges videre på. De fleste af de danske stjerner spiller således også fast for flere europæiske tophold, og den individuelle klasse er trods alt bedre hos danskerne, ligesom Schmeichel og Kjær udgør en mur, som ikke lukker mål ind.

Det bliver uden tvivl en vild og energisk kamp, hvor begge mandskaber for alt i verden vil vinde.

Derfor virker det også fuldstændig latterligt, at Betfair giver Odds 10 på, at det bliver Danmark som vinder kampen!

Sådan udnytter du det vilde tilbud:

1. Klik på dette link
2. Opret en Betfair med koden: ZFBJ4L
3. Spil på at Danmark vinder kampen til odds 10
4. God kamp!

OVERSIGT

Scroll to Top