The perfect guide to the casino

Byg-selv-væddemål: Sådan vinder du 2100 kroner på søndagens brag på Brøndby Stadion

Hvis du skal have penge ud at flyve på søndagens derbybrag mellem Brøndby IF og FC København, gør du klogt i at følge OddsProfits Byg-selv-væddemål til kampen.

SE SPILFORSLAGET TIL ODDS 21(!) TIL BRØNDBY-FCK HER!

Søndag kl. 14.00 fløjtes der op til et stort derby på Brøndby Stadion, når Niels Frederiksens gule hær tager imod Jess Thorups FC København-mandskab.

Hvis du har en indre spillefugl gemt i dig, skal der måske sendes en lille mønt efter et af de to hold, men du kan også gøre noget helt andet og følge OddsProfit’s byg-selv-væddemål.

Men hvorfor vælge OddsProfit?

OddsProfit har samlet Danmarks måske dygtigste sports-tradere, og de kunne i sidste måned præsentere et samlet overskud på 45.000,00 kroner.

OddsProfit’s dygtige eksperter ramte det imponerende overskud takket være nogle flotte kuponer – blandt andet nedenstående kupon, hvor odds 128 blev ramt lige i røven.

Hvad har OddsProfit nu fundet på til storkampen i Superligaen?

Til søndagens kamp mellem Brøndby – FC København har OddsProfit’s datamaskine, der styres af et avanceret hollandsk datateam, fundet et odds 21 på kampen via ‘byg-selv’-funktionen.

Du kan få adgang til kuponen ved at klikke her!

HUSK: Der er ingen hurtig genvej til succes ved betting. Det handler om ansvarlighed og at følge de rigtige personer. Betting er derudover ikke for personer over 18 år.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Retro: Zanka om BIF-hilsen: ‘Man skal jo være lidt provokerende’!

OVERSIGT

Scroll to Top