The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Tottenham – Chelsea

Så er det i aften, at semifinalerne i EFL Cup starter, og det er med noget af et storopgør på programmet.

Wolverhampton kunne mandag aften sende Liverpool ud af FA Cuppen, og samtidig fik de dermed også afgjort 3. runde af pokalturneringen for denne omgang. I England er der som bekendt to pokalturneringer, og den anden er altså EFL Cup. Her er vi nået til semifinalerne, og de begynder altså i aften.

Hos Oddsprofit.dk får du daglige spilforslag fra flere af Nordens bedste eksperter

Det er noget af et vanvittigt opgør der venter, da Tottenham hjemme på Wembley tager i mod Chelsea i den første semifinale. Returkampen finder sted i slutningen af januar, hvor at Stamford Bridge lægger græstæppe til kampen.

STORT VELKOMSTILBUD! Få et freebet bestående af 100% af din indbetaling!

Det bliver uden tvivl en spændende kamp, hvor begge mandskaber vil have et godt udgangspunkt inden returkampen. Du skal med garanti selv se kampen, da den oser af international klasse, og hvorfor så ikke spille lidt med på kampen?

Du kan i hvert fald følge den anerkendte ekspert Jan Tauer, da han leverer to spilforslag til aftenens kamp, og dem kan du se herunder. Jan Tauer er fra Oddsprofit.dk og han lever af at oddse. Således har han gennem sin karriere som professionel fodboldspiller opbygget et netværk, som hver dag giver ham vigtige information før kampene. Det er på denne måde at han er blevet så dygtig, at han nu kan leve af det.

Opret dig hos MrGreen og få de bedste odds på kampen!

Ligesom alle andre elsker han engelsk fodbold, og derfor har han som sagt leveret disse spilforslag.

Herunder kan du se dagens spilforslag fra Oddsprofit.dk

Hos Oddsprofit.dk kan du få daglige spilforslag fra flere af nordens bedste eksperter. De leverer således spilforslag til flere forskellige sportsgrene, og det er altså ikke kun fodbold, som de er eksperter i.

Prøv selv 30-dage hos Oddsprofit for blot 1 krone! Tilmeld dig lige her og få daglige spilforslag.

Hos Bethard får du aftenens måske bedste odds på kampen, og hvis du endnu ikke har spillet på kampen så frygt ej. Kampene bliver først fløjtet igang klokken 21:00, så du har tid endnu, men du skal altså skynde dig. Få de bedste odds hos Bethard.

OVERSIGT

Scroll to Top