The perfect guide to the casino

Formel 1: Danmarks bedste ekspert deler ud af sine spilforslag


Stephan Paaskesen er Danmarks måske bedste motorsportekspert, og han viser sine vilde spilforslag frem til alle.

Stephan Paaskesen er en vanvittig dygtig ekspert, der ved stort set alt om Formel 1 og Speedway. Dette har gjort at han har vundet store summer gennem tiderne, og han er således blevet profession ekspert.

Han er således hos Oddsprofit, hvor han ofte dele ud af sine vilde spilforslag til alle medlemmerne. Du kan se hans statistik lige her for det sidste år.

Hos Oddsprofit får du daglige spilforslag til mange forskellige sportsgrene

Denne weekend er der så Formel 1 i Mexico, og i denne anledning deler han ud af sine spilforslag til alle, der kunne være interesset i spilforslag med kæmpe værdi.

Herunder kan du se de mange spilforslag, som du kan spille med på denne weekend. Der er også en analyse til alle de forskellige forslag.

Oddsprofit har mange forskellige eksperter der hver og især giver daglige spilforslag

Forslag 1: Williams

Der har alle dage været fornuftig risiko for, at mindst én af Williams bilerne udgår, primært grundet deres to crashkonger. De seneste løb har de dog holdt sig i sporet og derfor får vi nu igen et tilpas højt odds på at de udgår, til at der er værdi.

Forslag 2: Bottas

Odds 15 på Bottas er bare alt for højt, han kører i en vinderbil og den eneste grund til at han ikke tager flere FP1’ere end han gør er, at det er Hamilton der sidder i den anden vinderbil. Hamilton og Vettel er utvivlsomt større favoritter, men Bottas kan godt finde rundt i Mexico og derfor er der rigtig gos Value i 15 gange pengene igen!!!

Spiller du med med noget af dette?

Forslag 3: Mere end 0,251 sek.

Bilerne er tætte men vi er sidst på sæsonen og iår bliver FP1 mindre “struktureret” eller hvad man skal sige – det usansynligt at alle køre samme program hvilket skaber større huller. Yderligere er der ligenu meldt regn over Mexico, og det så vi også sidste weekend skaber stor afstand, tidspunkter var vi helt oppe over 1,5 sekund i margin (det tror jeg dog ikke vi ser igen)

Forslag 4: Verstappen

VER er bare bedre end RIC ligenu og har en større trang til at vise sig frem. Han er glad for Mexico og enorm stærk på denne bane, på samme til er RIC nede i hul og bare klar på en ny sæson allerede og til at skifte team.

Forslag 5: Mindre end 16,5

Ren value, man kan sjælendt forudsige dette, medmindre alle køre på sidste livstid af deres powerunits. Bwin har bare et for højt odds på denne linje, hvilket alle andre bookmakere også er enige i.

Forslag 6: Sauber

Sauber er generelt blevet helt vildt stærke i forhold til hvad vi er vandt til at se de seneste år, og så hjælper det gevaldig på det at de har Charles Lecler (Som har kontrakt hos ferrari næste år) Torro Rosso får sjælendt mere end en kører over målstregen, så de har med stor sandsynlighed også kun halv så mange biler som Sauber at kæmpe hvilket naturligvis ikke øger deres chance.

Forslag 7: Mixup (pole, safety car, leaders)

Det er lidt en sjov en, et spiltype jeg normalt holder mig langt væk fra da man 99 ud af 100 gange bliver taget ved næsen af bookmakerne. Men hvorom alting er giver denne faktisk også en smule mening. Så den er både sjov, giver lidt at holde øje med i løbet, os så har den faktisk også lidt værdi.

Spiller du med?

OVERSIGT

Scroll to Top