The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Danmark og Tyskland skal i aktion


Hver dag vil der komme daglige spilforslag, hvor fokus vil være på dagens mest aktuelle kampe.

Endnu en dag og endnu flere Nations League-kampe er på programmet. De sidste dage har vist, at hver en kamp tæller og alle hold vil give alt hvad de kan for, at sikre dem selv de tre yderst vigtige point.

Programmet i dag står på flere vigtige og store kampe, og det er selvfølgelig i disse, at vi har fundet dagens spilforslag.

Dagens spilforslag består således at tre kampe, hvor vi har valgt de sikre valg. De tre kampe skal altså spilles sammen på én kupon, og vi anbefaler en indsats på 2-3 units.

Irland – Danmark

Således skal det danske landshold i aktion, og der venter en svær udebanekamp mod Irland i Dublin. Christian Eriksen er ikke med, men det danske mandskab har stadigvæk presset på deres skuldre. Fraværet af den danske stjerne gør dog, at der bliver spillet på uafgjort eller dansk sejr. Irland har hjemmebanefordelen men en sejr over den stærke danske defensiv er ikke rigtig til at tro på.

Dagens spilforslag er klar: Spiller du med?

Holland – Tyskland

Tyskland skuffede enormt til VM, men det var samtidig en slutrunde som Holland slet ikke deltog i. Det er altså to europæiske stormagter, der har alt at bevise i aftenens kamp. Holland har hjemmebanen men det halter lidt med de store verdensklasse-profiler i disse år, og de leverer også yderst tvivlsomme præstationer til tider. Det tyske mandskab har så meget klasse, så hvis de rammer dagen så har Holland ingen chancer. Dagens spilforslag er dog den sikre løsning, hvor der spilles på uafgjort eller tysk sejr.

Bethard er åbnet op I Danmark og de leverer altid høje odds

Bulgarien – Cypern

Hverken Bulgarien eller Cypern kan få den almene dansker op af stolen, men ikke desto mindre så skal den med på dagens kupon. Bulgarien nemlig må og skal vinde denne kamp mod mandskabet fra Cypern. Gæsterne spås ingen chancer, og Bulgarien kan næsten kun skuffe. Hvis de netop skulle skuffe og blot få uafgjort, så bliver dette væddemål annulleret. Der spilles nemlig på en sejr til Bulgarien men væddemål annulleret ved en uafgjort.

Således giver disse tre kampe tilsammen odds 2.17! Du kan altså starte weekenden på den bedst tænkelige måde, hvis du spiller med på disse tre sikre forslag.

Herunder kan du se kuponen, som du kan spille med på.

Alle dagens spilforslag er fundet hos Bethard

Spiller du med?

OVERSIGT

Scroll to Top