The perfect guide to the casino

Den tidligere professionelle fodboldspiller har vigtige oplysninger omkring en tysk kamp i aften

 


 

Den svenske fodboldekspert Jan Tauer, som er tidligere professionel fodboldspiller og nu vært på C-Sport i Sverige, har fundet et noget nær sikkert forslag til i aften.

Jan Tauer har gennem sin tid som professionel fodboldspiller i de tyske rækker, opbygget et kæmpe og mega stærkt netværk i Tyskland, som giver ham vigtige informationer før nogle kampe. Har du måske nogensinde hørt om Regionalliga West før? Nej vel. Det er så blot én af de mange ligaer som Jan Tauer er ekspert i.

Få adgang til alle Jan Tauers spilforslag lige her

Der er intet at gøre for bookmakerne når først Jan Tauer har analyseret disse kampe. I dag er det så kampen mellem Wiedenbrück – Verl der har kampstart klokken 19:00. Her har Jan Tauer kigget på trupperne, og én ting er sikkert – Han ved noget som bookmakerne ikke gør. Den lille detalje han har fundet giver pengene hele 2 gange igen!

Du kan få adgang til det “sikre” spilforslag ved at prøve 48 timer gratis hos www.oddsprofit.dk. Tilmeld dig ved at KLIKKE HER.

Jan Tauer er tidligere professionel fodboldspiller i Sverige, Tyskland og Grækenland. Til dagligt arbejder Jan som TV-ekspert på en af de største svenske sportskanaler. Derfor ser Jan fodbold 24/7. Han har opbygget et netværk af personer, der altid sikrer ham de vigtige informationer forud for kampene.

Se spillet GRATIS – Tilmeld dig ved at KLIKKE HER og få de første 48 timer gratis

OVERSIGT

Scroll to Top