The perfect guide to the casino

Dagens VM-Bet: Uruguay mod Rusland

 


 

I samarbejde med Oddsprofit vil vi, hver dag bringe jer “Dagens VM-bet”, som vil fokusere pÃ¥ dagens kampe.

VM-feberen raser verden over, og hele vejen fra Rusland til Argentina er folk ved, at sprække af ren spænding. VM er det absolut største i verden, og titlen som verdensmester er det ypperste for en fodboldspillers karriere.

Vil du blive klogere på VM? Så læs med lige her.

Ventetiden har været lang, men den næste måned bliver en ren folkefest. Fra New York til London, til Johannesburg, til Shanghai, til Moskva. Hele verdens øjne har blikket rettet mod VM-slutrunden, og nu er det endelig begyndt.

FÃ¥ adgang til mange flere VM-bets lige her.


Hver dag vil vi i samarbejde med det anerkendte Oddsprofit bringe jer “Dagens bet” og “Dagens sikre”. Dagens bet vil være frit tilgængeligt, og vi opfordrer til, at spille med mÃ¥de, og med lave indskud, da intet er sikkert i fodbold. Dagens sikre vil dog være sÃ¥ sikker som overhovedet muligt. Dette er ingen garanti, men det er uden tvivl værd at forsøge.

Spiller man ikke, så vinder man ikke.

Besøg Oddsprofit lige her.

Vi har valgt at gemme dagens sikre til senere, hvor at der heldigvis er to kampe på menuen ligesom der er kl 16:00.

Herunder præsenterer vi Dagens bet.

Dagens bet

Lidt om dagens kampe:

Alle hold til VM har været i kamp to gange, og derfor begynder de afgørende gruppespilskampe nu.

Kl 16:00 kæmper Uruguay og Rusland om første pladsen i gruppe A. Uruguay har underpræsteret og Rusland har (måske) overpræsteret. Det bliver uden tvivl en spændende kamp, der vil finde vinderen af gruppen.

Kl. 16:00 skal Saudi-Arabien og Egypten se om de kan tage hjem fra VM med en sejr i bagagen. Begge hold har tabt deres to første kampe, og står derfor med 0 point hver.

Kl 20:00 Iran mod Portugal (Iran mod Ronaldo fristes man lidt til at sige). Begge hold har mulighed for at spille sig videre, så de jagter begge en sejr. Begge hold vil frem og angribe, og det bliver derfor en offensiv kamp.

Kl 20:00 Spanien og Portugal ligger side om side i gruppen, med samme pointantal og målscore. Hvis Spanien vinder over Marokko og Portugal vinder over Iran, så bliver det afgjort på målscoreren. Derfor må Spanien og Portugal forventes, at gå målamok i aften.

Danmarks bedste optakt til alle VM-grupperne findes her.

OVERSIGT

Scroll to Top