The perfect guide to the casino

Dagens VM-Bet: Danmark mod Australien

 


 

I samarbejde med Oddsprofit vil vi, hver dag bringe jer “Dagens VM-bet”, som vil fokusere pÃ¥ dagens kampe.

VM-feberen raser verden over, og hele vejen fra Rusland til Argentina er folk ved, at sprække af ren spænding. VM er det absolut største i verden, og titlen som verdensmester er det ypperste for en fodboldspillers karriere.

Vil du blive klogere på VM? Så læs med lige her.

Ventetiden har været lang, men den næste måned bliver en ren folkefest. Fra New York til London, til Johannesburg, til Shanghai, til Moskva. Hele verdens øjne har blikket rettet mod VM-slutrunden, og nu er det endelig begyndt.

FÃ¥ adgang til mange flere VM-bets lige her.

Hver dag vil vi i samarbejde med det anerkendte Oddsprofit bringe jer “Dagens bet” og “Dagens sikre”. Dagens bet vil være frit tilgængeligt, og vi opfordrer til, at spille med mÃ¥de, og med lave indskud, da intet er sikkert i fodbold. Dagens sikre vil dog være sÃ¥ sikker som overhovedet muligt. Dette er ingen garanti, men det er uden tvivl værd at forsøge.

Spiller man ikke, så vinder man ikke.

Besøg Oddsprofit lige her.

Vi har valgt at gemme dagens sikre til senere, hvor at Danmark forhåbentligt har vundet kampen. Dagens bet er dog hele to styks med høje odds. Der er valgt at gå all in på Danmark, og der er ingen grund til ikke, at spille med.

Herunder præsenterer vi Dagens bet.

Dagens bet

Lidt om dagens kampe:

Alle hold til VM har nu været i kamp, og derfor begynder alle holdene forfra igen.

Kl 14:00 Skal Danmark ud og jagte 3 point mod Australien, der måtte se sig besejret 2-1 af Frankrig efter en underholdende og flot kæmpet kamp. Danmark holdte (ufatteligt nok) målet rent mod Peru, og hvis Danmark skal videre fra gruppespillet så skal Australien besejres.

Kl. 17:00 Jagter Frankrig også deres 2. sejr til denne VM-slutrunde, og her er modstanderen så Peru. Frankrig vandt uden at overbevise mod Australien, og de skal spille bedre, hvis Peru ikke skal stjæle point.

Kl 20:00 Venter der så et topopgør i gruppe D når Argentina krydser klinger med Kroatien. Argentina skuffede med en uafgjort mod Island, og Kroatien sejrede mod Nigeria som ikke viste det helt store. Hvis Kroatien vinder kampen ender de højest sandsynligt som vinder af gruppe D.

Danmarks bedste optakt til alle VM-grupperne findes her.

OVERSIGT

Scroll to Top