The perfect guide to the casino

Lige nu! Danmarks bedste oddser har fundet latterlig fejl på Unibet – Se gaveoddset her

Danmarks måske dygtigste motorsport-oddser Stephan Paaskesen har fundet et par latterlige fejl på Unibet, som han vil udnytte til fulde. 

Unibet har dummet sig gevaldigt ved ikke at læse op på tingene, og det vil Danmarks bedste motorsport-ekspert udnytte. Stephan Paaskesen er yderst anerkendt i branchen, og mange bookmakere frygter hans navn. Han har utallige bekendte, som alle kører professionelt, og det afspejler sig da også i hans fænomenale statistik.

Motorsportsæsonen er først lige begyndt igen, men Stephans imponerende hit rate og profit er ikke til at tage fejl af.

Tjek selv hans statistik for motorsportsæsonen ud lige her

Unibet har tydeligvis ikke samme mængde information som eksperten, og derfor har de givet ham et sandt gaveodds, ved at være alt for uopmærksom. Se selv et udkast af de latterlige fejl, som Stephan har tænkt sig at udnytte.

For at få adgang til gaveoddset skal du blot klikke på billedet.

Et af spilforslagene omhandler det legendariske Formel 1 løb i Monaco. Det nok mest berømte Grand Prix er samtidig også det nemmeste at spille på for eksperterne, da banen er helt speciel, og slet ikke ligesom alle andre.

For at forklare lidt om banen til de interessede har Stephan lavet en lille optakt.

– Der køres 78 omgange på den 3,3 km. Lange bane bestående af 19 sving (afhængig af definitionen af sving) og en 510m lang (kort) langside, der skiftes gear knap 50 gange pr. Omgang og ca. 50% banen køres med sømmet i bund!

– Jeg har allerede fundet et sindssygt spil på Unibet, men tro mig. Hen over de næste par dage kommer der rigtig mange spilforslag.

For at få adgang til alle spilforslagene skal du blot klikke her.

Her ses banen, som altså bliver kørt i Monacos smalle gader.

Se gaveoddset fra Unibet lige her

OVERSIGT

Scroll to Top