The perfect guide to the casino

Hold formen på trods af Covid

Med en virus verserende rundt i samfundet, er der, for mange, ikke anledning til at forlade hjemmet. De flest arbejdspladser har lagt om til hjemmearbejde, og det er kun butikkerne, der har åbne.

Det giver jo heller ikke rigtig anledning til at tage ned i fitnesscenteret, og så kan man være tilbøjelig til at undskylde sig selv for, at man ikke kan komme til at træne.

Men man kan, hvad man vil – og her giver vi dig nogle råd til, hvordan du kan holde på formen, selvom Covid forstyrrer dine træningsrutiner.

Træningsmaskiner til hjemmebrug
Som udgangspunkt kan du jo træne hvor som helst, så hvorfor ikke også derhjemme? Bevares, måske har du ikke det samme udstyr eller de samme træningsmaskiner, men de kan nemt skaffes med et par klik på nettet.

Du kan blandt andet læse om forskellige træningsmaskiner på Kondition.dk, hvor de også vurderer en række maskiner, som er bedst for dig, og som egner sig til hjemmebrug.

Det kan selvfølgelig være svært at finde plads til en træningsmaskine, hvis man ikke har en særlig stor bolig. Mindre udstyr kan også bruges til at træne med – eksempelvis dumbbells til styrketræningen eller en step til konditionen.

Træn ugentligt med maks intensitet
For at holde din kondi oppe, er det et must, at du som minimum træner en gang om ugen med maksimal intensitet. Det kan du gøre på et løbebånd eller på kondicyklen, så du behøver slet ikke at skulle uden for din hoveddør.

Selvfølgelig er det fedest, hvis du har mulighed for at løbe eller cykle en tur i det fri, men hvis du vil sikre sig mod Covid, er det smartest, at du holder dig hjemme. Kondition.dk har faktisk også en række forslag til en effektiv hjemmetræning, både når det kommer til konditionstræning og styrketræning.

Husk kosten
Der er stor sandsynlighed for, at du kommer til at træne mindre, når du går rundt derhjemme, frem for at tage en tur ned i fitten.

Derfor er det også vigtigt, hvis du vil holde din form, at du holder øje med din kost. Hvis du træner mindre, bør du også spise mindre, for din krop har slet ikke brug for så meget mad.
Og det kan godt være fristende at snuppe noget sødt for lige at stille den lille sult, men det er afgørende for din form, at du bliver ved med at sørge for, at din krop får mest af de sunde kulhydrater.

OVERSIGT

Scroll to Top