The perfect guide to the casino

Tre tips til at undgå muskelsmerter

Dette indhold er sponsoreret

Hvis man træner meget, så har man uden tvivl på et eller andet tidspunkt prøvet at få ondt i sine muskler efter en træning. Og hvis man ikke har prøvet det, så kommer man uden tvivl til at prøve det på et eller andet tidspunkt. Det er nemlig helt naturligt at få ondt i musklerne, hvis man anstrenger dem mere end normalt. Nogle gange så kommer man også til at bruge muskler, som man ikke normalt bruger, når man træner. Det er selvfølgelig ikke rart at have ondt i sine muskler dagen efter, og heldigvis er der også ting, som man kan gøre, der formindsker chancen for at få ondt i sine muskler. Vi har lavet en lille guide til tre ting, man selv kan gøre for at undgå det.

Massage
Ofte så får man ondt i sine muskler, fordi der er spændinger i musklerne. Den bedste måde at komme af med spændinger på er at massere sine muskler. Det kan man gøre på mange måder. Hvis man har muligheden for det, så er det bedste måde selvfølgelig en certificeret massør. Men det er ikke det eneste man kan gøre. Man kan også sagtens bruge massagestole eller massage pistoler til at udbedre det. Det kan også sagtens have stor effekt. En sidste mulighed er at få en af ens gode venner til at massere de steder, hvor det gør ondt, hvis man ikke selv kan nå det. Ellers kan man også selv masserer det.

Stræk ud
Der er delte meninger omkring, om det virker eller ej at strække ud. Nogle mener at det har stor betydning for ens muskler, om man strækker ud eller ej. Mens andre mener, at det ikke har nogen indflydelse. Hvis man ikke er vant til at strække ud før og efter sin træning, men man døjer med muskelsmerter, så er det helt klart værd at prøve at strække ud. Det skader nemlig aldrig at strække ud. Hvis man synes det er svært at huske at strække ud, så kan man også gøre det til en del af sin træning.

OVERSIGT

Scroll to Top