Asbjørn fortæller sandheden efter drama

Asbjørn Nielsen afviser, at han og Teitur havde en kontrovers under onsdagens Reality Awards.

Teitur Skoubo blev smidt ud af onsdagens festligheder i Docken i København, da han sparkede eller slog en vagt i hovedet.

Ifølge flere realitystjerner gik et møde med Asbjørn Nielsen forud for den massive dramatik, men det afviser en af hovedpersonerne.

‘Ex on the Beach’-stjernen, som har haft et betændt forhold til Teitur, efter han nappede færings dame Christel Trubka, fortæller:

– Teitur kommer hen til mig, som jeg opfatter det i sindssygt respekt og siger, hvad så ven? Jeg har også haft det lidt stramt, for vi har ikke snakket sammen, siden jeg var sammen med Christel, fortæller Asbjørn til realityportalen.dk og tilføjer så, at de blev afbrudt af vagtere.

– Så står vi og snakker, og så kommer der en vagt hen og siger til Teitur, at han har fået sidste chance.

LÆS OGSÅ: HER ER STRAFFEN TIL TEITUR!

Han fortæller ydermere, at han og Teitur ikke var aggressive over for hinanden, og at deres samtale foregik i en pæn tone:

– Han følte måske, at jeg tog Christel fra ham, og jeg har følt, at han tog Christel fra mig senere hen. Jeg har aldrig haft noget dårligt at sige om Teitur, så det var af ren respekt til hinanden, at vi skulle tale. Så jeg synes, det er mega ærgerligt,

Ifølge Reality Awards blev Teitur også smidt ud, fordi han brød coronarestriktionerne ved at rejse sig fra sin plads ved flere lejligheder, selvom de blev beordret til at sidde ned.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Paradise-babes som nummerpiger til storkamp – Se den frække video her!

Læs også: Hele Parken hylder Christian Eriksen: Se den rørende video lige her

Læs også: Dyrt flop på kongekontrakt: Brøndby forsøger at skippe ham til anden Superliga-klub

OVERSIGT

Scroll to Top