The perfect guide to the casino

Nu ser Teitur og Christel hinanden igen

Teitur og Christel figurerer lystigt på hinandens Instagram-profiler efter sidstnævntes brud med Asbjørn Nielsen.

Der er et sandt realitydrama i Danmark, som startede, da Asbjørn Nielsen snuppede sin kammerat Teitur Skoubous kæreste, Christel Trubka.

Asbjørn og Christel nåede også at flytte sammen i en stor lejlighed i København, inden Christel valgte at gå fra den veltrænede fyr.

Siden er Christel og Teitur begyndt at se hinanden igen. I hvert fald har de begge delt videoer på Instagram af hinanden de seneste dage.

Teitur bekræfter, at han ser sin ekskæreste igen, men han kommenterer ikke på, hvorvidt det er romantisk.

Se også: Oliver Bjerrehuus’ flotte 20-årige babe lufter barmen i bikini

– Her på det seneste har vi set virkelig meget til hinanden. Lidt mere siden hun gik fra Asbjørn. Han var ikke altid så glad for, at vi så hinanden, siger Teitur til realityportalen.dk.

Teitur fortæller til gossip-mediet, at han ikke længere har kontakt med Asbjørn, for han er stadig sur over, at ‘Ex on the Beach’-stjernen stjal Christel, efter de var gået fra hinanden.

– Vi snakkede sammen, men han ville jo bare vide, hvad status var på Christel og jeg. Det var ikke, fordi han ville spørge ind til mig. Men det fandt jeg så ud af bagefter, og det er derfor, jeg ikke gider have kontakt med Asbjørn længere, siger færingen iskoldt.

Asbjørn vil ikke blande sig i mudderkastningen. Han fortæller, at han ikke vil ‘hive op i gamle sår’.

SE OGSÅ: Paradise-babes som nummerpiger til storkamp – Se den frække video her ??

Læs også: Troels Bech afslører sit bedste salg – Scorede 30 millioner kroner

OVERSIGT

Scroll to Top