The perfect guide to the casino

Elvira Pitzner sÃ¥ eks’en igen: DERFOR kunne Kasper Rylander ikke leve med diamantdatteren

Elvira Pitzner og Kasper Rylander kunne ikke få det til at fungere, da sidstnævnte ikke kunne leve med én, der var så eksponeret.

Elvira Pitzner har haft et turbulent kærlighedsliv de seneste år, hvor hun blandt andet har været kærester med mureren, Kasper Rylander.

De gik dog fra hinanden i sommeren 2020, da der var stor jalousi i deres forhold. Noget, som Elvira Pitzner igen kommenterer pÃ¥ i sin ‘Bare Elvira’-serie pÃ¥ Discovery+.

РHan siger, at han er for jaloux. Hans argument var, at han ikke kunne leve med en, der var s̴ eksponeret, siger hun i det seneste afsnit.

Elvira Pitzner fortæller samtidig, at de så lidt til hinanden efter bruddet, hvor Kasper Rylander faktisk udtrykker, at han elsker diamantdatteren.

Det får hende til at ville tænke over, hvad hun lægger op på de sociale medier, når hun er i byen. Kasper kan nemlig ikke snuppe én specifik ting.

РHan kan ikke lide, n̴r jeg var i byen, og han s̴, at jeg dansede med andre fyre. Jeg ville ogs̴ f̴ det sygt nederen, hvis jeg s̴, at han gjorde det samme. S̴ jeg forst̴r det godt.

Læs også: Kamil Wilczek bestilte fem ‘Aldrig Alene’-trøjer: Hvor er de i dag?

Selvom de forsøgte at give kærligheden en chance til, blev det ikke til mere. I dag er Elvira Pitzner kærester med en iransk mand.

Læs mere om det her.

Paradise-babes som nummerpiger til storkamp – Se den frække video her ??

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

Scroll to Top