The perfect guide to the casino

Dét skete der bag scenen efter ‘X Factor’-drama

Nikoline Steen Kristensen blackoutede i ‘X Factor’-finalen, og nu fortæller hovedpersonerne, hvad der skete, efter hun blev ført ud bagved.

Nikoline Steen Kristensen havde en dramatisk fredag aften i ‘X Factor’-finalen, hvor det 17-årige sangtalent pludselig gik i stå på scenen.

Lise Rønne var hurtig henne ved Nikoline, som blev hjulpet ud bagved, mens værten gik over til de tidligere deltagere og tog en snak med dem.

Nu fortæller hovedpersonen selv, hvad hun husker. Det sker i et interview med Ekstra Bladet umiddelbart efter finalen, hvor hun endte som nummer to.

– Da jeg var ude bagved, blev der taget godt hånd om mig, og jeg fik mad og vand, så jeg ikke faldt om. De var gode til at sige, at det kan ske for alle, og især Oh Land var meget afslappet omkring det. Det var rigtig rart, for jeg var meget forskrækket, siger hun.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

TV2 har også snakket med Nikoline Steen Kristensens mentor Oh Land, som fortæller, at den unge sangfugl besvimede uden at falde om.

– Det tog mig noget tid at få kontakt til hende. Jeg spurgte: “Hvor er du?”.

Oh Land glæder sig dog over, at Nikoline Steen Kristensen fandt sig selv og leverede en glimrende præstation, som var tæt på at sikre hende sejren.

Hun fik omkring 47% af stemmerne, mens Solvej fik 53%.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder.

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

Scroll to Top