The perfect guide to the casino

Fandt kærligheden på TV

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Instagram-modeller flashede på live-tv midt under baseball-kamp ??

25-årige Jonas Larsen fandt kærligheden efter ‘Kærlighed hvor kragerne vender’. Han blev nemlig kærester med Cathrine, som forlod programmet undervejs.

Jonas Larsen var med i den seneste sæson af ‘Kærlighed hvor kragerne vender’, hvor den 25-årige fyr datede en masse piger og til sidst fik sin date.

Han endte nemlig med at være på romantisk date med blondinen Camilla Lodberg, og der var sød musik mellem de to turtelduer. Da kamerane slukkede, gik det dog helt i stå.

– Det fungerede slet ikke, da kameraerne slukkede. Vi klikkede bare ikke. Så jeg stoppede forholdet ret hurtigt, siger den 25-årige nordjyde til TV2.

Læs også: Hård dom: FÆRDIG i Brøndby!

Han har dog fundet kærligheden i dag. Jonas Larsen tog kort efter kontakt til Cathrine Sørensen, som måtte forlade programmet undervejs grundet sygdom i familien.

Den 28-årige kvinde, som er mor til en lille søn, var også vild med Jonas, og der gik ikke længe, før de kunne kalde sig kærester.

– Jeg kunne ikke få hende ud af hovedet, så jeg valgte at skrive en sms for at høre, hvordan det gik. Det har jeg ikke fortrudt.

Jonas fortæller i interviewet med TV2, at de har været kærester i et par måneder, og han har allerede mødt Cathrines forældre og tre-årige søn. Planen er, at de skal flytte ind hos Jonas.

Se parret her, da de mødtes på speeddate.

Foto: TV2

Læs også: Brøndby-boss kørte Superliga-stjerne under bussen efter dumpet lægetjekket: ‘Hans egen skyld’

Læs også: FCK hyrer KÆMPE Brøndby-fan – Se beviserne her

Læs også: Twitter-folket slagter Viktor Fischer: Selv VAR orker det ikke længere

Læs også: Union Berlin jagter Brøndby-stopper

Læs også: Færdig i FC København: Kan ende med at købe Wilczek ud af million-kontrakten

OVERSIGT

Scroll to Top