The perfect guide to the casino

Kæresten ‘sælger’ Elvira: Hvor er hun?

Hvor er Elvira Pitzner?

Elvira Pitzner har fået massiv omtale i de danske medier, efter den unge kvinde stak af til Dubai midt under den verdensomspændende pandemi.

Siden vendte hun hjem – ganske vist med en negativ coronatest -, men alligevel skulle hun være i isolation efter hjemkomst.

Den isolation brød hun ved at tage i vaskehal i sin bil, og det fik hende til offentligt at undskylde på sin Instagram-profil.

Læs også: Gift med søsteren: Iskold Mike Jensen dropper sin FCK-svoger

Nu skaber diamantdatteren IGEN overskrifter. Denne gang er hun tilsyneladende igen rejst på ferie, selvom hun i sine storys lader som om hun er hjemme.

Hendes kæreste Milad Saadati, som har knap 50.000 følgere, har nemlig lagt billede op af ham og Elvira Pitzner på en skiferie i Schweiz.

Alt imens skjuler Elvira selv alle spor ved at foregive at være i Danmark, når hun opdaterer sine mange tusinde følgere på livet.

På billederne ser man dem på pisten, mens de også skåler i Champagne. Elvira Pitzner nægter dog at være taget på skiferie med kæresten.

– Jeg ved ikke, hvad du taler om. Jeg er hjemme og er igang med at pakke mine ting til Dubai, da jeg flytter imorgen, forklarede Elvira til SE og HØR.

På sin Instagram-storys har Elvira Pitzner dokumenteret, hvordan hun i løbet af i går er flyttet til Emiraterne permanent.

Så spørgsmålet er: Hvor er Elvira egentlig? Og hvorfor lægger kæresten billeder op af dem fra en skiferie i Schweiz, hvis hun er i Danmark?

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Instagram-modeller flashede på live-tv midt under baseball-kamp!

Læs også: Vilde salg på trapperne: Så mange millioner koster Brøndbys varmeste stjerner

OVERSIGT

Scroll to Top