Iskold direktør trodser Mette Frederiksen i Facebook-gruppe: Opfordrer alle erhverv til at åbne

En dansk direktør fra Fyn har fået nok af Corona-restriktionerne.

Størstedelen af alle danske butikker og erhverv er endnu engang blev ramt af en nedlukning som følge af Coronapandemien, men det vil en dansk direktør fra Odense nu forsøge at sætte en stopper for.

Torkil Poulsen, der er direktør i GPS-virksomheden Dantracker, som selv har lidt et tab på i omegnen af to millioner kroner, er nemlig blevet godt træt af regeringens nedlukning, og han har derfor oprettet en Facebook-gruppe, hvor han opfordrer dets medlemmer og erhvervsdrivende til at åbne deres forretninger og butikker på mandag den 15. februar.

– Epidemiloven kan ikke tilsidesætte Grundloven. Derfor mener jeg, at vi er berettigede til at genåbne, siger Torkil Poulsen, der i den forbindelse har rådført sig med en række jurister.

Selvom Torkil Poulsen forsøger at opildne til oprør imod Mette Frederiksens politik, så er der intet, der tyder på, at han får ret meget opbakning i den bredere befolkning. Den socialdemokratiske statsminister er voldsomt populær, noget der også er tydeligt på bookmakernes odds på folketingsvalget, og opbakningen er stor.

Facebook-gruppen, som Torkil har oprettet, råder i øjeblikket over mere end 5.000 medlemmer, og han håber på, at mellem 500-1.000 butikker vil genåbne på mandag:

– Vi vokser med cirka 3.000 medlemmer om dagen. Jeg har et håb og en formodning om, at mellem 500-1.000 lukkede forretninger, butikker, cafeer, frisører og så videre åbner mandag, og derefter vil resten af samfundet følge trop, siger direktøren, der godt er klar over, at initiativet kan medføre en række kontroverser, men dem er han altså forberedt på.

– Vi har lovgivningen på plads. Så vi har lov til at åbne. Og hvis politiet kommer, så har vi det juridiske i orden. Hvis de ender med at give bøder, så anker vi den, lyder det fra Torkil Poulsen, som henviser til Grundloven og de jurister og advokater, som har arbejdet på sagen.

Se videoen øverst i artiklen: To år siden: gense vanvittig afslutning på braget mellem McGregor og Khabib, der ender i nye slagsmål.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top