The perfect guide to the casino

Skuespiller i legendarisk skrabe-reklame står frem: Dét tjener han på den

Det er 25 år siden, at Danske Spil introducerede den populære Quick Julekalender, og en af nøglepersonerne i reklamefilmen scorer stadig flot på den.

For 25 år siden lavede Danske Spil en reklamefilm for Quick Julekalender, hvor en håndfuld danskere får milliondrømmen til at gå i opfyldelse.

I reklamefilmen ser man Jens Christian Holland, der spiller en far, som i nattens mulm og mørke sniger sig ud for at skrabe kalenderen, og der er aldrig blevet lavet en ny, fordi den er så populær.

Nu fortæller skuespilleren bag, at han stadig tjener penge på filmen. For hvert år den bliver genudsendt tjener han nok til at kunne købe en skiferie til ham og familien.

– Det er da dejligt, at man kan kalde sig selv for en decideret juletradition. Det er alligevel de færreste skuespillere, der kan det. Derudover har pengene hvert år givet en skiferie til hele familien. Så på den måde er vi flere, der er glade for de 25 års succes, siger han i en pressemeddelse fra Danske Spil til B.T.

På kalenderen har topgevinsten altid været 1 million kroner – sidste år vandt fem danskere en million kroner. Der er gevinster på ned til 50 kroner og på gennemsnitligt hvert tredje lod.

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top