The perfect guide to the casino

Restituerer med din egen massagestol

Kunne det ikke være super lækkert bare at kunne restituere i din helt egen massagestol efter en lang arbejdsdag? Så kan det være en god ide at finde en god og dejlig massagestol ved at tjekke de mange anmeldelser af de bedste massagestole. Læs med og få et godt overblik over, hvilke massagestole, der er de bedste på markedet.

Ville det ikke bare være fantastisk, hvis du kunne få den bedste og dejligste massage hjemme i din stue eller på dit arbejde, så kan det være, at du måske kigge efter en ny massagestol. Der findes masser af skønne massagestole, der både kan give dig lufttryksmassage, varmeterapi og afslappende fodmassage – og som altså giver dig en total oplevelse, når det kommer til afslapning og velvære. Find et godt tilbud – men lad os først se lidt på de forskellige modeller:

Massagestolens Maserati

Hvis du drømmer om at slænge din krop i massagestolens svar på den stilfulde Maserati, så skal du se nærmere på massagestolen IWAO Jasmin 2D. Det er virkelig en elegant og stilfuld massagestol – og derfor ligger den også nummer 1, når det kommer til bedst i test. Udseendet er futurisk og elegant. Massagestolen fordeler også din kropsvægt ligeligt i stolen, og giver dig en afslappet følelse. Modellen kan give dig forskellige slags massage blandt andet massage af dine ømme fodsåler, manuel massage samt lufttryksmassage.

IWAO Jasmin 2D har bl.a.:

• Automatisk fodstøtte
• Intelligent kropsscanning

Den bedste til prisen

Drømmer du om at få en god og lækker massage og samtidig spare lidt på pengene, så skal du kigge på modellen, der hedder IWAO Baseline. Den er kåret som den bedste massagestol til prisen. Her får du en fin basiskvalitet med bl.a. lufttryksmassage og indbygget varmeterapi. Desuden har den hele tre basisprogrammer, der giver dig en massage i nakke, lænd og hofte.

Baseline har bl.a.:

• Varmeterapi
• Fodmassage

Den bedste i verden

Hvis du går efter den ypperste oplevelse indenfor massagestole, så skal du gå efter Apollo Plus Massagestol. Den er for et par år siden kåret, som verdens bedste massagestol. Her får du den bedste model indenfor massagestole. Den har blandt andet indbygget sensorer flere steder, indbygget fjernbetjening og fire massagekugler, som giver den mest totale massage. Maskinen er det man kalder en pro-model. Det betyder, at man oftest vil investere i denne massagestol på en arbejdsplads eller i andre professionelle sammenhænge.

Apollo Plus Massagestol har bl.a.:

• Varme i stolen samt fodvarme
• 12 autoprogrammer
• Zoneterapi

Hvorfor skal du investere i en massagestol?

Efter en lang arbejdsdag, så kan en massagestol give dig velvære og ro i kroppen. Massage løsner nemlig op for spændinger i din krop og kan lindre dine ømme muskler. På den måde kan du passe rigtig godt på din krop. Det er ikke altid, at man har mulighed for at tage fri fra arbejde, for at få en massagetid eller måske har du bare meget travlt og vil egentlig helst have massage, når du har fri om aftenen inden du skal sove. Det kan en massagestol i hjemmet løsne op for.

OVERSIGT

Scroll to Top